Polo sedan питання по виробнику.

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем kovbaska, 1 сер 2013.

1. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Колись подружка дружини хотіла купити систепний блок, обійшла всі кантори у Львові і прийшла в шок бо вони всі збирались безпосередньо не тощо в Україні а в тих же самих канторах:lol:.
    А вона хотіла нормальної збірки. Я досі з неї сміюсь як тільки її бачу:lol:
    Я їй дуже довго пояснював що річ не в збірці а в комплектуючих і нема різниці чи німак запхав той розєм чи наш Іван.

Так само і тут все залежить від комплектуючих і звісно контроля якості який як мені здається в VW мають тримати на рівні незалежно де проводиться збірка.

2. kovbaska

kovbaska Початківець

BMW
    Всім дякую за відгуки. Тепер трохи думок на екран. Порівнювати мені є багато з чим, тому що і службових і власних авто вже було багато. Тому то не йде порівняння, то йде холодний вибір. Зараз у мене старе БМВ, Е30, то для душі. А потрібне практичне авто. Зацикленості по седанах нема, просто мені якось привичніше, щоб був повноцінний багажник і стійок не було в салоні. Я розумію що в сучасних машинах їх не чути і взагалі хетчі хороші машини, але шукається седан. Дякую ще раз, не думав що отримаю так багато толкових порад, йду приглядатись до вами запропонованих варіантів, бо вже думаю, що може не варто на німцю зупинятись, хоч якість бмв і шкоди мене дуже задовільняє.

3. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    добавлю - что Поло седан, калужская сборка, пластик идёт с китая, поэтому то, даже новая машина, довольно таки громкая погремушка...
    всегда нужно брать калькулятор и считать, если авто нужно для поездок/работы/эксплуатации...
    близость к Европе (к нормальным з/ч), тут тоже не последнюю роль играет...
    БМВ конечно вне конкуренции, но признаюсь, что и Шкода (даже наша UA) не пасёт задних...

удачного выбора....:good:

Останнє редагування: 2 сер 2013
  4. kovbaska

kovbaska Початківець

BMW
    Авто шукається для поїздок не по роботі, але кілька раз в місяць на відстані до 400 км і два рази в рік на відстані 2000км. Не впевнений я вже в старій бмв на скільки. :) А на рахунок Шкоди, то навіть її чомусь хочеться тягнути з Чехії, можливо не нову, бо по грошах не підійде, а з мінімальним пробігом, до 100тис. От такі от пироги.

5. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    старе але правильно відреставроване і доведене до пуття авто буде тобі кращим помічником, а на щодень брав би нове і регулярно його міняти на новіше

6. kovbaska

kovbaska Початківець

BMW
    Ну старе і в оригіналі у мене вже є, для душі, вже писав. Тепер шукаю на щодень. Поки варіантів жодних. :sad: Певно прийдеться брати хетч, от думаю чи варто платити за VW чи можна і шкоду брати.

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
  8. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    VW Passat B3, для души (отдал сыну, иногда сам люблю по рулить), а так у меня на каждый день, Октавия 1.8Т (чешский ВАГ, украинской сборки), довольно таки нормальная машинка - экономичная, приёмистая и хорошо подхватывает с низов...
    практически VW/Audi и с обслуживанием нет проблем...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)