Поломали ноутбук в сервісі, вимагають гроші на новий ремонт.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ENERGY, 9 бер 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    лаптоп за 300 баксів? Це багато чого пояснює :)

Як кажуть англійці, "ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі" - істинно народна мудрість

2. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Нє, ну новий в 2006 році він стільки не коштував, але враховуючи практично нулячу батарею зараз його вартість приблизно така.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я до речі, в них майже рік тому купував DELL , недавно помітив, що не записуються диски, плюс почастішали випадки самовільного виключення. Ще пару тижнів гарантії є, треба нести. Але тепер буду обережніше з ними мати справу.

4. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Як кажуть, "лучше синица в руке..."

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    насправді продати АСЕР якому вже 4 роки за 170 баксів, то не так уже й погано :)

6. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    100% Докладеш баксів з 300-400 і буде новий і досить не поганий!!!
    Але міг і той ще працювати. (((

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ще знайшов набагато кращий сервіс по ноутбуках (на жаль запізно) www.itservice.lviv.ua.
    Там одразу ж при мені переставили матриці, переставили шлейф, зробили висновок що проблема не в них. Проблема дійсно в мамці, запропонували за 135уе перепаяти сам чіпсет (а на "ноутбук центрі" казали шо ніхто такої паяльної станції у Львові немає і треба міняти мамку в зборі за 250уе), якщо не допоможе то візьмуть лише за роботу і вернуть ноут до попереднього стану.
    А на Ноутбук центрі як мінімум халатно до роботи ставляться. Навіть якщо й не вони винні шо полетіла мамка, спочатку кажуть що треба міняти контролер зарядки - тепер кажуть, що технік нічого не робив а лише почистив ноутбук (від пилюки і т п), і за це взяли аж 150грн.
    Потім клавіатура запрацювала - значить при збірці ноута її не приєднали, а потім і не перевірили чи все працює.
    Я звичайно не профі, але друг з яким я був і він часто стикається з різними сервісними центрами сказав, що цей трохи нагадує шарашкіну контору + ні чеків, ні нормальних квитанцій, одним словом я б його вам не порадив)

8. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Двухядерку !!??? За 170 баків !!??
    Я користуюсь ноутом якому близько 4-х років він мене 100% задовільняє і найближчим часом міняти не збираюсь !!!

Сьогодні забрали ноут за 1400 грн 800мгз/256/40гб....

не купишь.... зараз таку х..ю роблять, що капец!

Мені казали що вони паяють..... Гонять...

За ссилку дякую !!!

І зараз мені спало на думку, ти казав, що на зовнішній монітор видавало зображення без помилок !? Тоді можливо проблема не в чіпсеті... А в шлейфі або матриці... Або тупо з перекосом підєднали шлейф маптриці...

• Подобається Подобається x 1
  9. ENERGY

ENERGY Місцевий

Так, зовнішній монітор при приєднанні через D-Sub показує все як має бути, в той же час внутрішній заливає червоним при будь-яких режимах.
    Була надія що трабли зі шлейфом, але не підтвердилися :sad:, матрицю також іншу підставляли.
    + також не працює звукова карта, звук не виводиться, драйвера переставляв.

10. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Ну звук вони також могли шлейфом не під'єднати...
    А на рахунок монітора.... хз. Якщо вбитий відео-чип по видає на усі монітори брак. Якщо тільки на матрицю - то це ще факт, що чип мертвий... Моя думка (і не тільки...)

11. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Ноутбук не работает ... ищем причину.

(
    http://www.azbooki.ru/literatura.php?name=1ser.txt)

(http://www.engisys.ru/literatura.php?name=0ser.txt)

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Сьогодні не витерпів і трохи розібрав ноут. Як виявилося звук все-таки є, але лише через зовнішній вихід. На внутрішні динаміки не грає, де шукати шлейфи до них (може в когось є фотки) ? Мабуть на тому грьобаному СЦ забули підєднати їх або шось зробили зі шлейфом.

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

А може й дійсно Stas правий і проблема не в чіпсеті.
    Вчора коли розбирав при доторках до шлейфу картинка мінялася на наступні
    З останнім варіантом мені віддали з СЦ.
    Може проблема в розємі або тріщині в платі ?

14. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    :D:D
    Як варіант - поміняли твій на переломаний свій.... (все може бути...)

У моєму Деллі практично таке саме! І у мене справа не в чипсеті. Просто переломаний шлейф десь на шляху від дисплея до плати. Тобто коли рухаю (закриваю-відкриваю кришку) так само міняються кольори. Мені не заважає оскільки цей ноут використовую тільки на одному місті.

Гадаю у тебе таке саме... Або подивись з'єднання на штекері до плати - можливо погано застібнули:
    [​IMG][​IMG]

Якщо підключаєш зовнішній монітор то він відає постійно стабільну картинку?

сторінка 89 - цей роз'єм

Тут повна інструкція по розборці твого ноута .. Гадаю розберешся де вони не під'єднали дінаміки... -- 29 мегабайт
    http://www.intellcity.ru/content-2/...er-TravelMate-5710-5310-Extensa-5610-5210.pdf

Успіху і якщо наважишся розбирати - не поспішай...

Останнє редагування: 14 бер 2010
  15. ENERGY

ENERGY Місцевий

Саме так - динаміки були не підєднані, шлейф просто валявся, а ще кнопки блютусу і вай-фай не правильно виставлені.
    Одним словом не СЦ а шарашкіна контора.
    Дякую за інструкцію, трохи запізно але все ж прочитаю :)
    Буду в понеділок розбиратися з тим шлейфом до матриці.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)