Відповідь: Польська мова на форумі докладно в нас що якийсь час є збірки на новий сервер, як не вистачає з реклам грошей, а форум сіє розраста, за недовго діждав нас наступна міграція на інший сервер бо цей сіє повільно не виготовляє а луда прибуває зараз ми маємо понад 38.000зарейестрованицх людей з чого середньо 250/300 осіб щодня входить, тому зборак як найбардзієй,сам сіє я додам як буде
Відповідь: Польська мова на форумі ящур молодець. не кожен з вас викладає фотки по ремонту машини, а говорити всі можуть. самий модний допис в цій темі: напевно тут буде найбільше змін рейтингу учасників форуму кому + кому -
Відповідь: Польська мова на форумі Я теж! Не повірите, я зимою до Сургута притарабанив польський розмовник і словник. Вчуся читати і писати польською. Ось наприклад тут: http://www.scirocco.pl/component/option,com_fireboard/Itemid,35/func,view/id,2992/catid,10/
Відповідь: Польська мова на форумі Прошу не ображатися, але мені видалося що там більше англійської а не польської
Відповідь: Польська мова на форумі я дозиваю до нас 8) Додано через 8 хвилин я маю гребель того адміна в разі чого служе допомогою, як би були йакієс проблеми ;-)
Відповідь: Польська мова на форумі Całym dobry dzień. Jaszczur mi trzeba z tobą porozmawiać... mam na uwadze język polski (mi trzeba). Усім добрий день. Ящер мені потрібно з тобою поговорити... я маю на увазі польську мову (мені потрібно)
Відповідь: Польська мова на форумі Мені треба практика польської мови. Чи не допоможете мені? Mi trzeba praktyka języka polskiego. Czy nie pomożecie mi?