Польська реєстрація

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем SiRoB, 24 жов 2012.

1. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    ні.
    незнаю чому але трудового контракту не потрібно, може тому що я там рахуюся агентом

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А як можна бути ОФОРМЛЕНИМ НА ФІРМУ ?
    Це як ? І ще й при тому працювати в іншій державі ?
    Та й мені пофіг, купуйте хто що хоче. Хочу застерегти тих, хто горить бажанням їздити і ВЖЕ ! ! ! А бабла 2-3 косаря ! ! От і шукають різні варіанти.

А взагалі, нехай хоч хтось напише, так і так, взяв Гольф 3 за таку суму, зареєстрували за стільки то, живу у Львові, що 10 днів (чи скільки там) їжджу на кордон (70км туда і стільки ж назад !), на руках маю такі то документи і т.д.

3. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    проконсультуйся з юристом і будеш знати

4. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    тому що це не просто так зробити як хочеться треба мати якісь знайомства і надійних людей ось люди які не знають це не використовують а всі інші які знають їздять

принаймі побачив що останнім часом у нас закордонних авто побільшало

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    кі тут всі горді. а нє розказати, пояснити що до чого. це форум і тут обмінюються досвідом

6. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    Rock все вже пояснив не розумію шо ти ше хочеш

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та нахріна мені юрист ?
    Напиши чітко як воно є насправді, своїми словами.
    Сам думав колись над придбанням такого авто ! Зібрав інфу, поговорив з тими, хто їздив на 10 денних правах, поговорив з друзями-поляками, і для СЕБЕ прийняв рішення - ЦЕ ТУФТА !
    І на сторінках цього форуму я нікого не переконую, а висловлюю свою думку.

8. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    можливо варто почитати стамбульську конвенцію і митний кодекс далі погуглити і = бінго світогляд міняється все питання що треба підняти свою дупу і потратити час і гроші

+ додай закордонний паспорт і виїзд у польщу

9. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    Rock написав
    Согласно Стамбульской конвенции ( которую Украина приняла в 2004 году ) гражданин Украины может ездить на авто с иностранными номерами по Украине до 1-го года без растаможки, если он является субъектом внешнеэкономической деятельности, т.е. авто оформлено на зарубежную фирму, а гр. Украины на ней официально трудоустроен ( на руках должен быть трудовой договор ),и в Украине он находится в командировке по делам фирмы, на автомобиле фирмы ( на руках должен быть командировочный докум. ), при этом водитель вписан в техпаспорт ( право управления ). Вся эта музыка делается за 1000 $. По истечении года продлевается за 300 $ еще на год и т. д. На счет временного учета через 2 мес. вот http://www.customs.com.ua/php/document.php?ISN=53063 Но в этой схеме присутствует один нюанс, владельцем авто является зарубежная фирма, поэтому если вы не знаете людей которые будут оформлять доки на вас, то вы все риски берете на себя, потому как могут всунуть и липу. А так схема в Украине работает с 2004 го года и некоторые ней успешно пользуются.

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ну так і читай :
    официально трудоустроен, трудовой контракт і т.д. . . .
    Rосk, а Ви на польських номерах ? Якщо так, то напишіть в чому вигода ?
    Я собі куплю Кадіка і буду гаряче на сторінках цього форуму обстоювати саме такий варіант купівлі авто !

11. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    кадіка краще брати грузового розтаможити і зробити з нього пасажира

12. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Капєц яка цінна порада ! А я то думаю і голову ламаю !
    А якщо я хочу оригінального пасажира ?
    А якщо мені грузового хватає ?
    А машина 2005 року. Вигідно розмитнювати ?

13. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    вигідно
    але ти сам не знаєш шо хочеш

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Знаю. VW САDDY. Після 2003 року. Дорестайл. Бажано комбі. Але може бути і Каstеn, 1,6 бензин, збережений (а не битий расстрєл).
    Маю хорошого товариша, який ганяє авто вже 13 років. Його думці довіряю. Каже брати лише тут, бажано в Києві (авто +/- збережене і можна дешево там взяти). Та й мені вже далеко за 30 (деякий досвід є).

15. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    тоді чого крутиш людям голову їдь в київ і купляй там
    хто захоче взяти в польші той задасть питання які його конкретно цікавлять

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Задаю питання :
    чому вигідно купити авто в Польщі і їздити на ньому по Україні не змінюючи Польської реєстрації ?
    Які існують методи ?
    Скільки це коштує ?
    Як часто треба виїжджати в Польщу ?
    Які документи я маю мати на руках ?

Шейк, я не кручу нікому голову, на відміну від тих, хто їздить на польських номерах, бо ще жодин з них, не написав чітко і ясно всі переваги такої їзди.
    І цей форум - це не моя з тобою розмова (особисто мені нецікава і нафіг непотрібна), а дискусія двох людей з різними думками, а читають це сотні людей !

17. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    відповідаю
    1 тому що в польші дешевше в 4 рази(гольф 3) - а ти напевно не здогадуєшся
    2 оформляють на фірму агентом - вище вже писали про це
    3 800ує
    4 1 раз в рік - вище вже писали про це
    5 документи лист-відрядження+договір(оригінал і переклад) - вище вже писали про це

18. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    ше будуть ті самі питання?

19. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Тобто ціна Гольфа в Польщі + 800$ і виїзд 1 раз в рік ?
    Ти - мій рятівник ! Дай контакти таких людей і я на днях беру в них Кадді. Моя мрія здійснилась !
    Вже починаю вибирати на йотомото !

Контакти можна в приват, а можна і тут.

Думаю на днях 70% форумчан оновлять свої авто !

20. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    До речі, прочитав я Стамбульську конвенцію (надалі - СК) :
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/995_472

Прочитав також лист-роз'яснення ДМСУ :
    http://news.dtkt.com.ua/show/ukr/article/8727.html

І впав під стіл. АФЕРА !

А ДЕ, БЛІН НАПИСАНО, ЩО ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ МОЖЕ ВВЕЗТИ ТЗ ТЕРМІНОМ ДО 1 РОКУ БЕЗ СПЛАТИ МИТА ? ! ? !

Та конвенція стосується лише водіїв, що працюють по контракту в закордонних фірмах і є водіями фур, автобусів, таксі. Так і що тут дивного ? Працює людина на автобусі Щецін-Донецьк, на перевізника - Польську фірму, і що ? Чи таксистом у Варшавському аеропорту ? Має право на тз фірми заїхати без сплати мита на Україну, будучи громадянином України.
    А ДЕ НАПИСАНО ЩО НА 1 РІК ?

Рекомендую ще тут почитати :
    http://www.bmwclub.ua/threads/14848-Машина-на-польских-номерах-покупать-или-нет/page4

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)