Так, статтею 5 Додатку С до Стамбульської конвенцiї встановлено, що для того, щоб можна було скористатись правами на пiльги, якi надаються цим Додатком транспортнi засоби приватного використання повиннi бути зареєстрованими на територiї, яка не є територiєю тимчасового ввезення ПОЛЬЩА на iм'я особи, яка зареєстрована або постiйно проживає за межами територiї тимчасового ввезення ПОЛЬЩА i ввозитись та використовуватись особами, якi постiйно проживають на такiй територiї ПОЛЬЩА.
ДК, кваліфікований юрист чи Rосk не є державними органами влади. І не їм вирішувати і встановлювати митні правила і роз'яснювати СК. І ніхто мені нічого не розжував, не переконав і не навів жодного аргументованого доказу про їзду на пл реестрації. Яка гілка ? Які граблі ? До чого це ? Не сміши мене.
Я не пишу свої дописи для когось особисто. І мені пофіг хто на чому їздить. Та хоть на кочерзі. Читають форум реально сотні людей в день ! Можливо комусь і цікаво.
особами - "особа" означає як фiзичну, так i юридичну особу, якщо iнше не передбачене контекстом. Юридичною особою є організація, створена і зареєстрована у встановленому законом порядку. Юридична особа наділяється цивільною правоздатністю і дієздатністю, може бути позивачем та відповідачем у суді. ЦИВІЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ (ст.80) м.Київ, 16 січня 2003 року N 435-ІV (Цивільний кодекс України набирає чинності з 1 січня 2004 року) Термін "юридична особа" означає будь-які організації, зареєстровані чи засновані або інакше належним чином організовані відповідно до законодавства будь-якої з Договірних Сторін, включаючи компанії, асоціації, партнерства, корпорації та інші. ой хлопче греен ти спочатку уточни нюанси а потім тверди і смійся а то виглядаєш дурнем
Ой хлопче Рок, а на хріна ти мені викладаєш тлумачення терміну "юридична особа" ? Що це міняє ? І взагалі, напиши чесно, скільки тобі рочків, і чи ти вже повнолітній ? І якого хєра, ти з своєї точки зору, обзиваєш когось дурнем ? ?
ти бачу людина яка абсолютно не розуміє тлумачення висловів і термінів або розуміє їх по своєму по перше "виглядаєш дурнем" це означає що ти конкретно неможеш довести своєї правоти в даній дискусії і прибігаєш до власних міркувань і цитат із МК і СК які недоповнюєш фактами, тому і виглядаєш як людина яка шось доказує незнаючи шо враховуючи всі ті факти що тобі навели вище, розумна людина скаже по теорії це можливо на практиці також використовується, але я немаю наміру вкладати гроші в машину яка не є у моїй власності, тому придбаю авто в Україні яке буде моє , а ти яро доказуєш такого нема і неіснує розвод кидалово і це все басні нерозумних людей памятай вік не важливий, важливий світогляд і розуміння ситуації ти можеш мати хоть 40 років а попавши в кризову ситуацію будеш вести себе як дитина тому не говори такий бред а то дійсно виглядаєш некомпетентно скажи тебе хтось обізвав дурнем? я сказав "виглядаєш дурнем" а це різні вислови із різним тлумаченням
Короче, пропоную не роздмухувати конфлікт на порожньому місці. Я прочитав всі дописи Рок в цій темі. І моя ОСОБИСТА думка про них (дописи) - повна нелогічна маячня не підкріплена нічим і АБСОЛЮТНО НЕ ПО ТЕМІ. Ну, але це таке. Скільки людей - стільки думок. Натомість, признаюсь чесно, в минулому (2 роки назад) я ВЕЛИКИЙ ФАНАТ АВТО НА РL-НОМЕРАХ. Це правда. Історія така. Моя кохана дружина в 2010році вирішила що вона буде їздити на авто, і почала гробити мого Гольфа. Оскільки я не міг на це дивитись, то вирішив їй купити машину на пл-реєстр. Взяв газету "Ваш магазин"- подзвонив-поговорив - все Мега-круто, всі дєльци копитом в грудь б'ються, що все легально. Ну, думаю, ето - успєх ! Але маю дуже багато друзів, родичів і знайомих в Р-Руській, отже поїхав до них на консультацію. Зібрав 4 дуже серйозних равських автоворотіл, визвонили нач.трансп.відділу митн. Р-Р і засіли на каві. Отже, по пунктах про авто на пл-реєст., людською мовою : 1. Їзда на умовах транзиту 10днів. Закон дає ці дні виключно на транзит. В реалі люди їздять куда хочуть по своїх справах. Чуть-шо хабар 100-200грн. Але протерміновувати 10днів - попа ! Штраф 8500-17000грн. 2. Їзда на 2місяці. Закон говорить 60днів в рік. Реально виглядає так : українка Оксана вийшла заміж за поляка Дарека, через рік отримала сталий побит, купила машину і чухнула в UА. Через 60днів в'їхала в РL через Р-Р і ще через день заїхала через Ягодин знову в UА на 60днів. Схема працює і донині, бо не завжди таку особу пробивають по базі. Чуть-шо хабар 50-100$. 3. Їзда на фірму на 1рік. Так, реально, при умові, що фірма благодійна і є дозвіл Кабміну, і фірма Укр.- Пол., при чому в Україні є оф. представництво.
мля. . . . роз'єднало. Продовжую : Відразу запропонували мені Гольф 3 червоного кольору в ляльковому стані за 1200$ + 1300$ за оф.докуми на таку фірму. При чому відповідали на зуб і гарантували СВОЇМИ ГРОШИМА, що 1 рік відкатаю без проблем. Продовження ще на рік НЕ ГАРАНТУВАЛИ ВЗАГАЛІ. Тобто вийде, то вийде, а нє - то на шрот. Враховуючи, що на шротах такі машини беруть по 800-1000$ (макс.), то я вирішив, що викидати 1700-1500$ на рік це повний маразм і купив жінці таврію за 2100$ 2004р.в., доклав ще до неї (таврії) 400$ і через місяць продав за 2500$ без всяких проблем. Мораль. Не будьте наївними і не дрочіть інтернет в пошуках цукерки в гімні. Там її (цукерки) немає. Натомість поговоріть з дорослими дядьками з автобізнесу чи варто зв'язуватись з тим ПЛ "на фірму".
:rofl::rofl::rofl: я бачу шейк дійсно правий , ти таку дурню городиш шо це ........ покажи мені закон де написано конкретно що тільки на благодійну орг. покижи СК де там написано ? шось твої друзя варатіли такіж обізнані в законодавстві як і ти краще звернись до кваліфікованого юриста а не любітелей взяток і памятатй те шо ти собі так думаєш не означає що воно так є дискусію завершено і вона стане в нагоді людям які звернули увагу на авто PL
Відповідно до статті 11 Закону України від 13.09.01 № 2681-III „Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України” тимчасове ввезення транспортних засобів за кодами 87.01, 87.02, 87.03, 87.04, 87.05 Української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності на митну територію України дозволяється терміном до одного року: - громадянами-резидентами – після сплати ввізного мита та інших податків (зборів), передбачених законодавством при ввезенні автомобілів; - громадянами-нерезидентами – без оподаткування. Цей термін може бути продовжено Державною митною службою України або уповноваженими Державною митною службою України митними органами з урахуванням гуманітарної, наукової, господарської та інших видів діяльності громадян, які ввезли такі транспортні засоби. Умови, за яких Державною митною службою України термін тимчасового ввезення транспортного засобу може бути продовжено, встановлені: - Законом України від 22.10.99 № 1192-XIV “Про гуманітарну допомогу”; - Закон України від 16.09.97 № 531/97-ВР “Про благодійництво та благодійні організації”; - постановами Кабінету Міністрів України, в рамках яких для реалізації та забезпечення інноваційних науково-технічних програм, цільових науково-технічних та соціальних програм, програм наукових досліджень, медичної допомоги та інших залучаються іноземні спеціалісти і їх перебування зумовлено участю в реалізації цих програм.
А взагалі-то, Rосk, навіщо мені консультація юристів ? Це ти збираєшся купувати сумнівну машину, і без консультації юристів аж ніяк тобі не обійтись. І взагалі, перестань флудити і ображати незнайомих тобі людей називаючи їх "любителями взяток". Реально купи собі машину на рl-номерах, "на фірму на 1 рік" і доведи всім що це реально і що ти круто обійшов державні закони і на*бав судьбу-злодєйку !
ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ АВТО НА ПОЛЬСЬКУ ФІРМУ. Асоціація автомобільних імпортерів і дилерів пропонує посилити контроль за реєстрацією іноземних представництв в Україні; провести оперативні заходи з метою виявлення фіктивних іноземних представництв. Працівники ДАІ мають посилити контроль під час перевірок дорожніх документів (листів), виданих іноземним представництвом на осіб, які нібито є працівниками певного представництва; виявляти осіб, які фіктивно перебувають в іноземному представництві, а реально працюють в інших організаціях.
Я даю гарантію що після виборів придумають закон або постанову уряду, яка прикриє ту всю лавочку з їздою на польских нумерах. Перед виборами не хотіли злити західняків лишній раз.
Теж так думаю. Думаю "полювання" за принципом "ван шют - ван хед" розпочнуть десь на весні. Події будуть розгортатись по одному з двох алгоритмів : 1. Зупинили - дав хабар - відпустили - на наступний день здав на шрот за копійки. 2. Зупинили - кіпіш, бо особливо рогаті оправдуються неіснуючими законами України і Ст.Конв., яка взагалі не стосується приватних осіб резидентів - штрафмайданчик - суд - конфіскація. +1 mіхоnоff
ти бачу греен дійсно як менти і наші депутати не увійшовши в суть даєш свою субєктивну думку до твого відому існує схема яка дозволяє їздити на авто до 3-ох років без розтаможки але із зареестрованою машиною на благодійну організацію із українськими номерами далі Асоціація АІ і АД може хіба кинути бабла даішникам шоб вони просто пошарили машини на РL номерах , закон який буде перекривати статті СК привиде просто до порушення домовленостей СК і реакція Європи буде незагорами , тому навряд чи АІ і АД мають стільки бабла а тепер поясни як дайці зможуть довести коли машина пройшла митницю і доки впорядку, хіба звернутись із запитом в консульство україни яке в свою дасть в польщу і то польща може сказати що дана фірма чи ПП чи ФОП веде підприємницьку діяльність, платить податки і все дайці завжди граю на психології коли у тебе всі доки впорядку боятись немає чого, головне довести мк і ск це малоосвіченим або неосвіченим митникам і дайцям греен не трактуй закон по своєму прочитавши кінець статті МК
Роцк, так і я про те ж ! Все правильно, моя думка є суб'єктивною і твоя думка теж суб'єктивна ! І не може бути ні твоя ні моя думка об'єктивною ! Це само-собою, і сподіваюсь всім це зрозуміло. Як купиш собі тачку на пл-номерах "на фірму" з виїздом на 1 рік - то ОБОВ'ЯЗКОВО ВІДПИШИСЬ В ЦІЙ ТЕМІ ! І не пустою болтовньою, а ділом доведи, що я не правий ! І буде мені повний МАТ ! Проїзди на такій машині 1 рік, продовжи термін ще на 1рік - І ЗНОВУ ВІДПИШИСЬ ! Якщо все дійсно так мальовничо - то тобі буде мегауважуха від всіх форумчан і від мене особисто !
В тій всій катавасії з польськими номерами є одна нехороша річ. Коли людина платить гроші вона отримує майно, яким має право розпоряджатись. Машина на польських номерах того не дає.... платите гроші а майном можете розпоряджатись тільки на половину і то напевне меньше ... Продати тільки на розборку... а ви представите як впадуть ціни на такі машини як їх заборонять... зараз на шроті дають меньше тисячі а так підуть по ціні металолома.... ні в кредит машину не даш ні не подаруєш нічого.... Крім того машина ламається і треба в неї вкладати.... а в польські номера немає сенсу.... Недавно був випадок ...Опель на польських номерах - купив щось за 1.5 тис дол..... полетів ТНВД - ціна на шроті 700 дол - пів машини, і ціна машини виросла до 2.3 тис дол ..... Забагато мінусів щоб лізти в цю справу