поможіть ...гріється ...збой компютера

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем nazaropel, 11 лип 2010.

1. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    ну воно якесь коричневе....і таке як вода ......вибачте що питаю ..а що таке "ПНД"
    розхід бензини великий 10 літер на 100км...по місту навіть до 13 дотягує..

2. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    ну то яке радите ???залити ?

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Значить колись було червоне АТФ. Якщо не знаєш слільки км воно проїхало то ліпше поміняй. Там треба всього 1 л. ПНД- Потенціометр напірного диску. То там де в тебе груба гумова шапка через яку іде повітря одівається на корпус що зверху над повітряним фільтром... і троха збоку є така чорна фігня на яку одівається фішка на три контакти. То ота фігня і є ПНД.
    Ну то тільки трохи забагато бензини.... скоріше всього в тебе підсос повітря десь є....

4. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    в мене в місті ..запіяли 60 грн за роботу ну що тільки поміняють житкість, і за саму житкість 60 грн......

і ще ...дуже смердить вихлопними газами ...може бути таке що лямдазонд непрацює???

5. kym

kym Аксакал

a 100
    ATF ку можеш купити на любій заправці 35-40 грн.
    Якщо смердить вихлопом - то розстроївся вприск...може бути що і лямбда накрилась...але то вже треба діагностувати...і лямбду і вприск щоб точно знати...лямбда не дешева ...в районі 500 грн

6. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    дякую за пораду .....

там механічний інжектор ...і до нього вже лазили ..бо вона вопше нехотіла їхати ...душилася ....після того майстра почала їхати але ...кушає багато бензини ....я так думаю ...і почав плавати холостий хід ..і почало сильно гази чути (((

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Знаю що там стоїть. Треба щоб хоть трохи в них розбирався, хоча там нічого складного немає

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Кум поясни принцип дії того клапану який стоїть над клапанною кришкою і пускає повітря в обхід дросселя.
    А ше краще дай свою асю чи скайп

9. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    вот і мені таке казали ...але ніхто нехоче лізти (:)nea:

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Там все просто і складно воодночас. Всередині стоїть шаговий двигун імпульсного типу. Коли відпускаєш педаль газу спрацьовує мікрик на ДЗ і контроллер розуміє що машина на ХХ і тоді починає працювати цей клапан. По напрузі з потенціометра виміру повітря вираховується час відкриття форсунок... тобто визначається кількість бензини. З ДХ, або з датчика колінвала контролер бере оберти двигуна і порівнює з еталоном.Якщо еталон не співпадає то цим датчиком або добавляеться або зменшується кількість повітря щоб був еталон. Роль цього датчика така сама як винта на ДЗ в старих моделях...тільки там це робилось руками а тут контроллер...
    в спрощеному варіанті десь приблизно так..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)