Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! плюс фардєц ше не укатаний, зато бемеве задній привід то Вовка: ти кольца вже поставив? А то мені терміново вони знадобились, і ніде нема в наявності...
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! все повикидує з авто , задні сидіння запаску, 10л 98 залиє, думаю мав би тягатись достойн, (все писало в тюнінг клубі, у порадах, це не є мої конкретно слова- тобто про сидіння запаску і бензин. але я їх підтримую,)
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Флай хрінячить квотер наскіко знаю за 16.8 сек. Це хороший різалт. Я думаю в нього хороші шанси. Побачимо що може хвалений Форд.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! не поставив.. лежать вдома. можу взяти на гонку сьогодні. Знаючи трошки Флая я сильно сумніваюся що він щось викине )
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! кет наказаф флая і ще бегато кого. нова машина є нова машина. всьо було дуже класно готую відео для тих хто небув.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Так йому і треба! Я за САТа вболівав бо в нього машинка гольф-класу І нова-стара тут ролі не грає, тут наводили характеристики одної і другої , фієста практично по всіх параметрах просто зобов"язана була вставити того кашалота. На що розраховував Флай, не зрозуміло. Хіба що підступно плекав надії на те, що САТ програє йому як пілот. Але ж ми всі знаємо, що САТ пілот хороший, тож шансів у Флая не було. PS А хоч на багато вставив?
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Чекаємо на відео, але я думаю, що там запас був довжиною з вагон-ресторан
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! я нечайно виграв в бемеве а потім ше в сеата і в субару.... дякую всім за підтримку! а моя машинка виглядає так: http://pics.livejournal.com/memedyk/pic/00018ce2
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! форд зачьотний, я думав все таки бмв щось зможе, но форд мені сподобався а бмв в цей раз програло.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! :-D здорово всё получилось... буду приезжать почаще на такие сьезды :!:
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! 2 INGA - Дык это ты была с рыжими волосами за Тополем гонялась!? Али путаю? 2 CAT в субару помоєму виграли всі ) а ту жовту Ібізу взагалі не цікаво було дивитись. Вопщем твй Форд рулив. Вітаю.