Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Я! ... сначала я за Тополем гонялась, а потом поняла, что гибло это дело, и решила, что звонить Марку на мобильный менее затрудняюще, и он всё расскажет не хуже... например кто первый приехал :mrgreen:
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Відео тут http://video.mail.ru/mail/polvolkswagen/1/275.html
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! В цьому відео - "Описание Golf 2 1.8 16v (PL) VS BMW 320I M50 Vanos 96р. Markell Бейліз" - помилка,в кінці написано Бейліз 1,вони їхали між собою 2 рази,і 2 рази Гольф Маркела переміг.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Привiт з Iвано-Франкiвсъка.Маемо велике бажання 2 травня зробити у Лъвовi якисъ Драг.Ви готовi !
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Усігда гатови, ми як піонери! Тіки попередьте заздалегідь, коли , скільки, хто, з ким і де. Шоб ми корчі свої встигли до купи позбирати.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! CORRADO G60 GOLF 3 VR6 2.8 CORRADO VR6 2.8 19.00 02.05.2008p.А ви самi рiшайте якi корчi готувати ! Додано через 5 хвилин Якщо встигнемо то будутъ:E30 325,GOLF-1 1,8 2WEBER,CORRADO 2.0V16 2WEBER
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! А їхній час квотера, до 100ні і які зміни порівняно з стоком? Ну і для інтересу, з ваших корків хто перший на квотері, г60 чи вршастий? оце вже зовсім цікаво!
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! G60 Вiдстае вiд VR6 десъ на 3-4 корпуса при зробленому G60.АЛЕ ЗНАЮ що G60 Юлiка iхав КРАЩЕ.WEBER GOLF1 Iде краще G60,А CORRADO WEBER ?????? ПЕРЕВIРЕМО 2ТРАВНЯ.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! ААА? ABF? Ну і час квотера напиши хоч когось з них, бо "сгораю от любопытства"... пи.си. постараюсь підтянутись обов*язково, як не проїдусь (якшо свого корча не встигну доробити), то хоч подивлюсь як г60 живий їде.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! КВОТЕР?:shock::shock::shock: напевно до 100ні...все одно непоганий час.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Як все добре буде, моя карада за три дні буде з 64 ітоном і 1.3 наддувом. Ласкаво просимо, Франківчани! Гарно б було організувати телеметрію... Корадо 2.8 - 174 коні? Таке? Жо 60 - скіко дує? 0.6 є? Орест, Скірокко, давай сюди, бо порвуть нас... Тільки не кажи що Сірко не на ходу... Додано через 26 хвилин Може якось сконтачитись з форсаж клубом або з ТК? Щоб було офіційно все і модно... Як кажете? Додано через 30 хвилин Марк, відмази вже цього разу не канають! Ти пропустив телеметрію, давай крути навіть на Паску гайки і щоб я насолодився як ітончєг порве ПЕЕЛА. :mrgreen: Якщо сам встигну поставити.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Друже Тополю, якщо ти вважаєш що я буду крутити гайки на Воскресіння Христове, Великдень, світлий понеділок та світлий вівторок.......:???::???::???: впринципі можна, але я не думаю що машина поїде:-D:-D:-D
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! А я коли-небудь відмазувався? Мій корч тебе порве навіть на 92-му бєнзі з ручніком затянутим, хоть ти собі 2.5 бара вдуєш. Ти давай збирай до купи своє лєго, а тоді будєм разгаварівать. На свята тож не хочу гайки крутити, тому до гонок напевно голову не встигну поміняти, буду в скромному стоку