Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! То дані для старої Фієсти - в Кетової фієсти ST і фієсти на фото вище розгін в районі 7 секунд. P.S. Олег М., переказуй фа-фа власнику - вчора його бачив навпроти оперного у Києві.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! а такі авто як 1,4 тягаються? чи ніколи? я б хотів подивитись, так як я ще недобре вмію ганяти то поки що вчусь.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Льогко, але в стоку шансів мало в тебе буде (якшо на драг поїдеш). краще з одноклубниками покатайся просто так, бо на драг ошьмьорки приїжжають 1.4 з тюніхом модним, їдуть як 1.8 ГТІ. Та й 1.4 вагеновський зовсім не драговий мотор, не для того його робили.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! бачу тре брати мінімум 1,8 а то читаю переписку і стидно щось писати з малолітражкою.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! з стокови 1.8 восьмиклапаним атмосферником також нема чого їхати
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Хлопцi робiть голови,"IТОНИ",крутiть гайки бо ми iдемо вас "РВАТИ".
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Лади, поставим проти вас пару 1.4 8), шоб ви не дуже засмучені додому поїхали А то ше образитесь і більше не приїдете...
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! 1.4 МИ I ФРАНКIВСЬКУ маемо багато.ВИ готуйте цiкавi машини!!!!
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! :mrgreen: Ну добре... Найдемо вам кілька тавронів... Щоб дійсно "порвали", бо ж спортицця настрій у наших дорогих Франківських гостей... :-D:-D:-D
RIB , Коррадо Юліка тепер в мене , то я до вас за бампером , оптикою і решіткою приїжджав , скидайте ціни , і я ще візьму пару кіло запчастин на запас )