Порадьте! Переобладнання буса з грузового на пiв пасажирськи

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Winner, 24 січ 2009.

1. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Доброго дня
    Порадьте де у Львові можна переробити Т4 з вантажного на пасажира. Але так щоб все і одразу :), і вікна поврізали, і салон обшили, і сідушки продали і поставили і т.д. Ну і хотілося б щоб якісно.

2. aleks77

aleks77 Початківець

Passat B3 Variant, 1991, RP
    Заллю ложку дьогтю до вашої бердичівоманії: колега пригнав собі Опель- Комбо. В Бердичиві зробили салон. Пройшов місяць: там відстало, там почало гриміти( салонний пластмас). Взагалі, може його робили не в тому цеху, про який ви пишете, але двома лівими руками.

3. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Доречі за Бердичів, хтось може сказати де саме в Бердичеві та кантора яка добре робить? А то в неті я вже 3 найшов!

4. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    якщо адміни дозволять, то кидаю лінк на кантору. Тут брат робив свого кадді і друг робив свого добло максі. Єдиний мінус - не завжди є крісла які ви хочете(треба наперед дзвонити і питати/замовляти крісла) http://avtobox.com.ua/

5. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Бачу всі зациклились на тому "Бердичеві".
    В сокільниках теж займаються переобладнанням. В мене на фірму там переробляли два буса. Рено Трафік - в повний пасажир, Фіат Добло - в напівпасажир. Як на мене, зробили досить непогано і саме основне акуратно. Телефон можу взанти, якщо когось зацікавить.

6. Logik

Logik Новачок

Vito
    Переробляв своє Віто у Львові на Ніщинського, роботою дуже задоволений, маю номер тел. 0676761914, кого зацікавить можу скинути фотки

7. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    ще роблять в Новому Роздолі, недавно бачив рено трафік якісно було зроблено

8. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Ось і мої батьки там зробили Т4, роботою дуже незадоволений!!!:ireful1: Верх зробили наче добре, а об ризину на підлогу постелили - слів бракує, теж саме стосується пластикових порогів. Перед тим бачив їхню роботу, там на підлогу стелили ковролін, вроді непогано, а от якщо хочете резину на підлогу, то до них б не радив. Мало що порізали її наче тупими ножицями, так ще й краї кругом терчуть, степлером поприбивали досить далеко від краю фанери (тої що на підлозі), в деяких місцях до 5 см. от тепер там задирається. Так що після них потрібно буде виділити час і перестелити резину.

9. Sergiyko91

Sergiyko91 Новачок

volkswagen T6
    Я переробляв свій T6 в м.Львів с.Пустомити .Я задоволений все зробили як я казав.Всі шви рівненькі нічого не дрибіжит ( бо я сказав їм якщо буде дрибіжати то будуть переробляти .Висновок мені сподобалось зробили гарно рекомендую 0632140402 здається звати Юра [​IMG][​IMG][​IMG]

10. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Було б не пагано ще ціну озвучити даних робіт.
    Щоб народ приблизно орієнтувався.

11. Sergiyko91

Sergiyko91 Новачок

volkswagen T6
    Мені обійшлась обшивка 1540 дол. З повною обезшумкою ( НЕ ПОЛОСКИ які нічого не дають ) я був приємно вражений коли недавно відкрив дверну карту і не побачив жодного см голого металу і результат звичайно супер , в мене кондиціонер працював на 3 положені і було жарко після обезшумки + теплоізоляції завжди на 1 положенні , температура салону тримаєтья .

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А коли наміряєшся приїхати на з"їзд - показати своє диво Т6?

13. Sergiyko91

Sergiyko91 Новачок

volkswagen T6

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А чого ж тоді тут тусуєшся, якщо не по тих ділах? Знаєш анекдот: "Доктор, ви або туди, або сюди, бо туди-сюди мене нервує" )))

А диво, тому що Т1 ми вже обсмоктали, Т2 навіть маємо у класному відновленому стані в нашому Клюбі, Т3 в нас якось не прижився, на Т4 регулярно (раз в рік) приїжджає ser_varnak, Т5 вперто не хоче покидати нашого колективу (так і норовить перебратися в гараж до когось із одноклюбників), а от Т6 на з"їзді живйом (як говорить наш Адмін) ми ще не бачили. Так що, прошу пана до гілляки - раді будемо познайомитися.

А чому Ти не по тих справах? Чи Ти вважаєш, що на з"їздах збирається банда шалених молокососів і нічо не робить, тільки сємушки плює? Чи, може, як каже мій автопілот, боїшся їздити на з"їзди, щоб бува в якусь партію не затягнули?

15. Ivan 68

Ivan 68 Новачок

volkswagen Caddy

Я теж робив в Пустомита на (megabus) свій CAddy задоволений правда черга в них зараз 2 тижні .
    Фото потім скину ще не фоткав.

16. ODV_t4

ODV_t4 Початківець

VW Multivan T-4
    Sergiyko91 хахаха деж ти взяв той Т6, ше нема. Я тоже чекаю))))
    може плутаєш з Т5 GP
    a по темі, я в Т4 поставив оригінальний мультивановський салон і ніякий бердичів разом з бусмастером не зрівняється. Оригінал є оригінал!!!

Останнє редагування: 5 лис 2012
  17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ну, от Ти так відразу - з порога в м... маску. Хай би чоловік розказав, показав... А Ти попалив... :)

18. ODV_t4

ODV_t4 Початківець

VW Multivan T-4
    та фото ми недочекаємся, місяць пройшов вже ;-)

19. Melehorn

Melehorn Новачок

кадді, але вже продав
    я постійно в Солонці переробляю. Ціни мене влаштовують, та й жоден клієнт не мав питань, коли я продавав буси. Єдиний мінус, що хлопці роблять не за день, а за два. Але роблять прикольно, не домахаєшся. Стелі в них афігенні)

20. Melehorn

Melehorn Новачок

кадді, але вже продав
    З твоєю ложкою догтю погоджуюсь. Колись сам ганяв постійно в Бердичів, але тепер я туди ні ногою ні колесом. Конвеєр зробили і все. Ніби на перший погляд все добре, але то до місяця часу. Зараз постійно в Солонці роблю. Просто рекомендую.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)