Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Гольф ніби гарний. Якби я з таким бюджетом шукав собі машину то всерйоз би його розглядав як варіант
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Доповню. Що думати над покупкою таких апаратів потрібно дуже бистро. Бо вони довго не продаються.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Уже продали .Сам дивився ,той шо 16 V перед мною забрали . Правда по тех-паспорту вын 1.6. Як на ньому летыли думав розыбемось ...
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? машинка файна, якщо нерозлітається, думаю що це дуже добрий варіант, на ті гроші. але тре шукати добру, неспішини.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? ауді добра тим шо кузов не гниє.. а гольфів вже багато здохляків
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? то які зробив висновки після різних порад??? вже щось приглядаєш?
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Однозначно буду нмця брати, але ще не визначився якого. На Пасат B3, бачу що не потягну, то може другого гольфа чи Ауді-80 візьму. Ще приглядаюсь до Вектри-А, але вони всі до 93 року гнилі... Додано через 21 хвилину а як на рах. Форд Мондео? ваші коментарі...
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? про форди тих років кажуть: якби не було опелів то форди булиби найгіршими машинами.. кажуть шо сиплються страшенна + гниють
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? моя думка фєє...(якщо б/у то бери німці) тут усі на німецьких авто, хто постійно на звязку, недумаю що тобі будуть форд хвалити. тай мені вони неподобаються.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? колись також стояв перед схожим вибором довго думав шукав консультувався обєктивно за ті гроші тих років кращі німці ауді або гольф другий... я більше схилявся все таки до гольфа ібо простіший і дешевший в обслуговуванні але вчасно родина з грошима допомогла і купив пассат Б3
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? можна знайти і неглилу, але по ціні відповідно дорожче... Додано через 1 хвилину блін, озадачили... Додано через 3 хвилини а як тоді на рах 5-6 річного Лайноса?
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? розумієш моделей дуже багато ти краще оприділи собі 3-4 шт, і скинь по характеристиках і тобі точно порадять вірно , а то ти питав за VW, ауді. тобі розписали на 2 сторінки а ти тут бах і питаєш як вектра і ланос, я думаю що ти точно ще невирішив, ти за такі гроші можеш купити авто тобто модель кращу в яку треба буде вкласти , або модель в супер стані яка вартує грошей що у тебе є, і небудеш вкладати гроші поки сам не вбєш авто.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? а форди шо по твоєму зі штатів ганяють??? :mrgreen: то той самий Бундес..
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? То як зара сюда загляне дружній нам Форд-Клюб.....:-D:-D:-D
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? ]То може половина їх клюбу пересяде на Фольксвагени ціни на "фолькси" виростуть, і ти купиш хіба що "форда"...