Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Від Косворду я б не відмовився! Хоча мені теж не подобаються Форди.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? воно не їде. Я з таким ганявся, то думав, що він поломався, а потім виявилося, що в нього все гаразд
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? то той пацик шо на кросворті їздить (нік Кросворт) він казав шо як поставив собі блок від того 2000 то потужність десь 180 на 2,0 16v.. незнаю яка там вага
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? 180 сил на яких обертах? Тут важливіший показник розгону а не потужності. Я вставляв навіть 300-сильну А8 (мотор 4,2), але в неї був автомат і вага. А ще там відсічка на 6000.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Тоді Лянчу Дельта Інтеграле! ;-) Але то буде коштувати набагато більше, ніж 6 кіло.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Мені тут знайомі пропонують Поло 94р. 1,4куб. за 5900$. Незнаю чи варто дивитись. Підкажіть, чи варто брати Поло?
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? 94 рік за 5900 в принципі ціна хороша. Але треба дивитися на стан машини
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? а як нарахунок Б3 універсал за 6800 ? оформлення покупця 90р.в. з приємностей - тільки тонування, коректори фар, литі диски і електролюк, CL білий 1.8Мі цз, сигналіз, штирь на КПП(беарлок кажись) хочу поміняти на щось із кондиціонером 8) погані новини: -ночує надворі, тому є трошки іржі під заднім вікном, ну і ще якшо пошукати, а так вигляд як помити - то дуже навіть нічого -люк працює в напрямку вгору-вниз, вперед-взад також їде але при поверненні одна сторона задирає об дах, обломаний стопор -салон - стелю можна почистити чи поміняти, обшивку з люка зняв бо відклеїлась, в багажнику на стінках тріщини -не тримають аморт. задн.дверей хороші новини: -капремонт двигуна грудень 2007р., майстер дуже хороший, авторитетний... закінчую обкатку, по місту поки що розхід 9 по розрахункам.На трасі - не знаю, але до ремонту 6,7 - це неодноразово рахував -мінялось на протязі 2007р. зчеплення, гальмівна система -роб.циліндр, масло в коробці, тросик ручніка, спідометра,бензонасос, свчки та чисоковольтні проводи, ще багато всього(є рахунки )
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? я краще буду редагувати старе повідомлення в міру появи нових питань шоб все в одному місці... Додано через 20 хвилин а ще краще - ось: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=36932#post36932 думаю так буде правильно
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? ти впевнений? то Дизель? в 94 році на поло ставили 1.4 дизель 35кВт 48 коней може то 1,3 г40 83кВт 113коней?
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? точно дизель http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?id=29044
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? а з другої сторони таке поло мати, то можна забути де заправки і заварити лючок бака (випадково), так як заправки хватить до півроку.