Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Недавно облазив купу оголошень ы накатався на купы машин такого класу. Ціна як на неї - нормальна. 1000 будеш мати для доводки до ума і переоформлення. Якщо тобі подобається бери але бажано не пусту щоб хоча б кондєй був. Для прикладу проскакувала недавно Опель Корса 1997 на повному фулі включно зі шкірою в класному стані - за 7700 пішла. Зараз є Опель корса на фулі без шкіри 7500. Тігри трошки дорожчі десь на 500-1000 за корси, а екстерєр зачотніший ІМХО. Якщо до душі лежить - бери, аби кузов ЖИВИЙ був:!: Собі б не брав - не комфортно мені в машинах менших за гольф.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Я б казав почекати. Тиждень, два просто зараз Україна ввійшла в СОТ і змінюється мито. Зараз вже 10% мито і повинні відмінити акциз. Б.у вже дешевшають а як відмінять акциз так ціна відразу рухне. Можна буде пригнати щось з німечини в хорошому стані. Хотя ми живемо в Україні і в нас як завжди нічого не відомо і людей дурять, так шо, що буде з акцизом до кінця не відомо. Але раджу почекати.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Пригнати то і зараз можна, але не забувайте про першу реєстрацію в ДАЇ, а там не иаленькі ставки за 100 см куб.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Говорять, що першу реєстрацію в ДАІ також повинні відмінити, як і акциз, в зв'язку з вступом до СОТ. Але як то буде не відомо тому варто почекати два тижні і все повинно прояснитись.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? трошки не по ціні але зато гарна, http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_476114.html
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Нічого особливого не відбудеться, запевняю. Я працюю в страховій компанії, яка відслідковує навіть детальні зміни на ринку. Маю на руках дослідження, що не прогнозує ніяких особливих подешевшань. З таким попитом на авто ніхто не буде знижувати ціни не залежно від податків, навіть ті, хто займаються перегонами. Самому гнати буде складно і фактично неокупно. Планується кілька програм для створення невигідності ввозу старих авто - як би хто не сприймав цього, уряд має мету зменшити аварійність в першу чергу зменшенням середнього віку машин в країні. Це активно лобіюють страховики, яким теж вигідніше страхувати нові машини. А ще - інфляція і подорожчання потриманих авто це світова тенденція а не українська. Тому у планах авторинку наразі тільки ріст цін. Як би ми не надіялися на інше.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Можливо нічого і не зміниться, я не заперечую. Але я думаю не важко почекати навіть місяць, щоб врегулювалось питання з акцизом і першою реєстрацією. Все може статися. А почекати можна, щоб потім лікті не кусати.