Нема до чого в переді... там все пласмаса. Тай не спасає бронелист.... спочатку гнеться захист а потім той захист ламає піддон)))))
Із захистом є набір кронштейнів з болтами - все тим кріпиться. Із захистом - то вже буде як фортуна))).
що з захистом, що без захисту - один х..й фортуна, не в тій країні ми живем , і не по тих дорогах катаєм - щоб без ФОРТУНИ)))))
Привіт, потрібна допомога/порада. Купив Tiguan 2011 з Америки. Комплектація дуже скромна, і є невелика проблемка. Бортовий комп'ютер взагалі не інфомативнивний, показує лиш температуру (величезні цифри по середині екрану) та швидкість (малесенкі знизу) Інженерне меню не відкривається ніяк. Поїхав до майстра який казав що перепрошиє, підключав адаптер, подивився в програму "Вася майстер"- сказав що не дає перепрошити. І порадив знайти когось в кого є новіший кабель перепрошивки. Офіціали сказали що треба міняти щиток і це мільярд десь буде коштувати Може хтось стикався з такою штукою і може допомогти фотки прикріпляю
Суки.... вони могли легко перепрограмувати - просто поміняти ринок з Америки на Європу. Купи VCDS версії що прочитає твій кузов і сам все поміняєш. Новий щиток це новий іммобілайзер, це перепрошивка ключів - це пощук паролю. Офіціали не хочуть робити машини якими не торгують
А пермикати режими дисплею бортового не пробував? Нащо щось перепрошивати? Щоб поміняти на метричні одиниці? Так це рбиться адаптацією і нічого перепрошивати не потрібно.
там немає як зайти в меню, в щитку дуже обмежений функціонал. Точніше там тільки фунціка км/милі, темература в фр. і загальний пробіг. Це все що є. Інжинерського меню немає (
Про яке інженерне меню ти говориш? Бортовий показує те що вміє. Має пару режимів показу, котрі перемикаються підрульовим чи кнопками на приборці (від моделі залежить). І нічого більше він показати не може, як ти його не прошивай. Для інженерної інформації потрібен ноут зі шнурком і прогами відповідними.
Таке меню як на фото - моїй машини його немає. Є дві підрульові кнопки, якими можна просто змінити кіломентри на милі і обнулити подорож. Треба розхід палива щоб виводив і кілометри заміть темератури.
Щоб таке меню було має бути відповідна комплектація і кнопки керування цими налаштуваннями. Зі стрілочок БК на підрульовому перемикачі воно не керується.
Так в цьому і питання, чи можна перепрошити це на новішу версію? Або додати функції Чи реально треба змінювати весь щиток на новіший ? )
я немає на увазі саме таку версію як на фото, а на будь яку )) Головне щоб змінити градуси на кілометри + був десь показник розходу палива )
Ні так перепрошити нізя. Потрібно міняти панель приладів. Перепрошити можна якщо виробник зробив цю можливість але потім скрив її як опції для більш люксусових комплектацій. Я сумніваюся що це відноситься до твоєї панелі приладів.
Поміняти фарингейти в цельсії можна точно. При тому помоєму це якось має мати можливість перемкнути без компа. Також впевнений що можна вивести на дисплей покази витрати і тд. Проте бачу що в машині просто немає кнопок на перемикачах щоб керувати перемиканням режимів. Тобто полюбому треба щось доставляти. Не знаю як воно там в тігуанах реалізовано, але логіка підказує що це так.
Shaggy правильно замітив... Вам як мінімум треба замінити правий підрульовий перемикач, на такий який має кнопки керування б/к. Далі пробувати перепрошитись за допомогою вагкома.. Я колись в себе робив таку процедуру, обійшлось лише заміною перемикача і перекодуванням.. Я думаю що в інтернеті інформації достатньо...
Ну і вся інформація є тут Steering Wheel Control Module Versions - Ross-Tech Wiki Пропоную пробити він номер по комплектації, подивитись який блок встановлено в авто, тоді згідно цієї таблиці глянути, що цим блоком підтримується. Variant Lowline: No additional Options/Features Midline: Cruise Control, Board Computer Highline: Cruise Control, Board Computer, Multi-Function Steering Wheel
1k0953519j номер перемикача, не обовязково купляти оригінал, в продажі є замінники орієнтовно 450-500 грн... Якщо цікаво можу підказати навіть де)))