А чому піддон не знімати? Фільтр все одно треба новий ставити, як і прокладку. Маю майстра саме по АКПП. Можу дати телефон у приват, якщо цікавить. Робив в нього свою коробку рік тому.
Якось мені важко уявити, як зняти піддон, не так зняти, а як, і куди полиються ті 4 літри масла Хоч я в тому нуб повний, тому і питаю тут.
Ремонт по ходовій Г-2 Може маєш телефон Ігора Мироновича з Р`ясне 1 - живу в Рясне - було б зручно домовитися
Порадьте хороший і не дорогий сервіс по кузову (варка + покраска)... Хочу довести Гольфіка до пуття... Також потрібна повна діагностика мотору та електрики... Дякую!
Дозвольте добавити щодо заміни масла та фільтрів. Вчора, проїджаючи поряд, заїхав на СТО по вул. Навроцького, 69 (авторизований центр Liqui Moly), де й вирішив поміняти масло та фільтри (масляний і паливний). Я був приємно вражений роботою майстрів: все зробили швидко, акуратно та кваліфіковано. За всю роботу заплатив 85 грн. (масло та фільтри були моїми), при цьому довелось знімати захист піддону. Зазначу, що раніше, при заміні масляного фільтра, я жодного разу не зауважував, щоб вичищали в середині корпусу фільтра. А тут все почистили, протерли, на додачу - змастили болтики піддону!
Капітальний ремонт ходової, двигунів усіх видів, реставрація головок: діагностика, фрезерно-токарні роботи, зварювання аргоном, шліфування. 0937455090 Юра, 0676058590 Микола.
Щоб не створювати нову тему "Підкажіть кубіті де можна замінити гальмівні колодки"...пишу в першій попавшій, де згадується слово гальмівні і тормозні...:D Одноклубники, підкажіть де таке можна зробити щоб манікюри не ламати самій....:D Може у когось є номера телефонів.
Хороший майстер по ходовій Петро на Сихові навпроти верхнього шувара. Сам завжди там ремонтуюсь. Тел 0973317438 або 0636900520