Якраз збираюсь тоже міняти. Маю "абонемент" на заміну. Для Тебе без воздмезно. Район Дубля. Якщо підходить дзвони: 068-770-82-14.
Шег, я не сумніваюся, що для тебе це 15 хв.....Але ж я женщіна... А Кума якось не пасує нагружати такою фігньою...Він у нас серйозний майстер
ПІдтримую ШЕГа, на супортах легше і швидше міняти. у мене наприклад - дві шпильки, дві направляйки і все - колодки в руках. А з задніми треба бавитись, бо там ручнік і пружини (барабанні). на все про все (з пивом звісно) - один вечір
Міняти буду не я а на СТО біля моєї роботи де мені винні як земля колгоспу. Ну якщо захочеш розрахуватись то я не проти
ну подумай що краще виїхати 3 л бензину і нормально зроблять по норм ціні чи краще хто зна де у Львові і ДОРОЖЧЕ ? твоє право
і тут посперечаюсь тому,що запишуть тебе на конкретну годину і це займе Х виділеного часу ,а якщо щось ще виявиться неальо, типу шланги чи інші росхідники , то в них все є намісці в магазині при СТО
Скільки там тої їзди? Дорога супер. По Львову більше, мабуть, катаєшся, чим туди і назад в Городок. А воно того вартує, все-таки Комфорт ще й з плюсом.