Порадьте куди звернутись із пєзофорсунками (vdo siemens). Мотор 1.6 tdi CR. Хочу відрегуювати на стенді. Проблема - що на холостих почала троїти. Подивився корекцію через Васю, то перша і друга норм(-0,3 -0,4). А от третя і четверта (+1,6 -1,6).
Добрый вечер , подскажите как связаться с KYM, может есть контакты у кого ? Хочу посмотреть Б 5 й в Львове , особо не кого не знаю .. Спасибо
Доброго времени суток.Ребята нужна помощь в Вашем регионе.Ситуация такова нужен мастер по ремонту В5 дизель 1.9 тди.масло пошло в антифриз.но єто со слов ребенка.я подозреваю проблема с прокладкой под головой.Сложность в том что машина в Кракове а я в Харькове.Может что посоветуете в Вашем регионе или в самом Кракове.Хлопцу проще доехать к вам,а то по месту тамошние мастера советуют менять движок целиком.
я сам з Кракова. такі тут реалії. тут буде дешевше вкинути бу двигун, ніж ремонтувати вищеописане... машина, навіть по міркам Польщі, вже досить таки старенька. маю контакти мотористів в Крк, якщо цікаво - маякни
З кракова до Львова грубо 250 км... якщо дує голова то зняти кришку з розширювального бачка і доїхати до львова можна.. все звичайно залежить від пробитості... ГБЦ все одно в ремонт. Такий ремонт у львові 5-7 тис...Заміна двигуна на таку поломку то розвод ...а не реалії польші...Звичайно тре пильнували і масло і температурую.....якщо без кришки не зашкалює то можна їхати в ощадливому режимі ...головне не глушити двигун щоб вода в масло не пішла...Скажем так з Києва до Львова доїжджали з подібною поломкою
А в Кракове случайно не знаете мастеров,а то перегнать не проблема только потом две недели самоизоляции у поляков с этим строго
В кракові не знаю. Краще шукати СТО де наші українці повідкривали...поляки сильно розводять і якість роботи в них до сраки..не ремонтують а ліплять.. Знайомий під Жешувом відкрив ...але я втратив його контакти і знаю що в Кракові теж наші повідкривали
Юра, ви бачили на свої очі? в моїх колег навпаки гіркий досвід саме з українцями у польських автосервісах.
тут треба дивитсь який пробіг в того двигуна... підозрюю, що мінімум 300тис, і він ходив без жодного ремонту. таких машин як тут так і в сусідній німеччині як грою і за копійки - швидше і дешевше вкинути живіший двигут. Ви кажете ремонт 5-7 тис, що вже є 1100зл - а це майже ціна двигуна з перекидкою в Польщі... таке то
Так підкажить будьласка координати тех майстрів що 1100 перекінуть, а пробег 195тис судя по сервісной кніжке.
Ніхто тобі за 200 дол не поставить інший мотор, це суто робота майстрів. А до того ще додай сам мотор щоб купити, замінити масло, фільтр, антифриз і бажано ремінь грм.