І мені такий лист приходив. Думаю може його розбанити, такі речі часто роблять з ненормальних людей нормальних (не маю на увазі Г60) і навпаки, забанення неадекватних робить з них ще більш неадекватних. Тому я буду солідарним з товариством. І нехай цей учасник буде вдячний клубу за добру волю і нехай це знають на тойота-клубі.
Дочекались! Велике дякую всім хто мене підтримав!!! http://toyota-club.com.ua/forum/viewtopic.php?p=125815#125815
Вопрос сразу к двум Ж60 и Гольф 2 !!!Чуваки я че то не могу понять,вы так себе гоните (над темой ФА-ФА Блым-Блым) или вы просто бойтесь приехать на съезд!?Сколько не смотрю в тему вы друг другу ФА-ФАкаете а всем говорите что неможете приехать во Львов?????:
Dino_grey, я думаю хлопці бібікають собі в рідному Червонограді. Де ти знаєш місце у Львові яке називається "трикутник"?
Ніхто ні над чим не гонить і тим більше нічого не боїться. На зїзді буду як тільки зможу ,так як фінанси не позволяють зробити поїздку до Львова.
На Шептицьких є клумба у вигляді трикутника, якраз на повороті, там ще вуличка йде Сеченова до Городоцької.
Я буваю у Львові!!!А ти буваєш в Червонограді??? Я бачу Гольф 2,тому що в нього є ззаду клубна наклейка,а в тебе є???Я скільки буваю у Львові,так ні разу нікого з наклейкою не бачив,а блимати кожному зустрічному фольцу,це так само як Гольф 2 буде блимати кожній зустрічній тойоті і думати що це я! А приїжджати на з"їзд(спеціально),поки що не до того.А давай ти спеціально приїдь в Червоноград,от і поспілкуємось....
В Червонограде я бываю но очень редко!!!Наклейка есть АЖ ДВЕ!!! TopolЦитата: Допис від Dino_grey Чуваки я че то не могу понять,вы так себе гоните Dino_grey, я думаю хлопці бібікають собі в рідному Червонограді. Де ти знаєш місце у Львові яке називається "трикутник"? Dino_greyУ меня такая мысля пришла мне в голову, Цитата: Допис від Topol Dino_grey, я думаю хлопці бібікають собі в рідному Червонограді. только уже после то как я написал то что написал!:D