Посоветуйте/оцените потенциальный вариант покупаемого Golf'a

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем abarinoff, 12 чер 2007.

1. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Відповідь: Посоветуйте/оцените потенциальный вариант покупаемого Golf'a

Це дуже хороший варіант, враховуй те що це рідкісний варіант, за нормальну ціну (в ціну входить ремонт ходової). А те що треба міняти прокладку головки - це х...ня! Бери і неслухай нікого. Тим паче що Марк по них шарить і фуфла б непропонував! Навіть не думай. Бери! Непожалієш!

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Реально не розумію, шо мається на увазі. Якшо ти далі мені закидуєш, шо я, мол, фігню тулю, користуючись тим, шо людина не розбирається в машинах, так нарахунок ходової зразу все пояснили і запч. куплені заздалегідь. І якшо ти в машинах нормально розбираєшся, то мав би побачити, шо в списку не було ніяких серйозних боків, а все розхідники (ніяких ричагів, балок, стойок, гранат і інших з/ч, поломка яких мала б серйозно насторожити). То, шо в машині зносились підшипники ступиць, опорні і шарові з сайлентами-так це нормальний ход вєщєй, так само як стирається гума і колодки. Про пороги взнав сам перший раз, так як небачив цього раніше. І повір, шо я сам зацікавлений до продажу машини виявити всі недоліки, шоб потім не було несподіванок, тому і підписався на таку прискіпливу діагностику (з ковирянням днища) і при потребі поїду міряти компресію чи на стенд комп*ютерного розвалу-сходження для перевірки геометрії (за яку, між іншим, можу поручитись).
    Так шо можеш пояснити шо як зветься (свої звинувачення), шоб не лишалось ніяких недомовок, ті хто мене добре знає, такого мені не закинуть, мені немає чого приховувати, тому можна і при всіх. Або бери свої слова назад.
    То Svistun: ну, прокладку голови там точно не треба міняти. В крайньому разі прокладку клапанної кришки, хоча я б з цим не поспішав (нічого страшного там нема, масло лише трохи "потіє" з одної сторони).

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Якщо так, то да, все нормуль. Беру свої слова назад. У першому пості не було сказано про то, що ціна 9500 включає доробку усіх недоліків. Саленти і т.д. то все фігня, я це розумію. Саме важливе - то кузов. Якщо з ним все гут, то друга справа, але та іржа не дає мені спокою. Але якщо ти гарантуєш, шо то все фігня. То нема базару.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)