Поставив ксенон на машину. Результати!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Rules, 28 вер 2007.

1. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low
    Запамятайте, що хелла не робить блоків розпалу!!! То підробка. Які 350у.е?????

Я купив корейський заводський біксенон в знайомого, рік гарантіі, 1000грв, у людей вже довго стоїть, проблем нема. Всі кріплення є, все якісне. У мене проблем нема, і в Хата на Корі такий стоїть...

2. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    розкажіть ще про ,ксенон на ближнє тільки світло
    і ближнє/дальнє
    бо я прицінився і мені сказали що міцумі ближне ксенон, дальнє галоген. 170 баків,
    а бі ксенон (ближнє/ дальнє = ксенон) 220 баків,
    встановлення 250 грн
    вартує ставити дальнє ксенон???

3. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Не вартує, якщо в тебе розділено стоїть дальнє/ближнє то на ближнє ставиш ксенон, а на дальнє нормальні лампочки з подібним до ксенону кольором світіння.

вул. Перфецького (гаражі) Микола тел 80679549645 ставить ксенон і не тільки!

4. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    В мене думка така, якщо вистачає щтатного світла, то не варто ставити ні ксенона ні бі-ксенона.
    1. Якість всановлення.(кент купив, поставив, потім зняв поставив звичайні), якщо і встановлювати то так щоб з гарантією.
    2. Осліплення зустрічного транспорту(мигають, а це і дратує і створює небезпеку, а інколи і просто перемикаються на дальнє)
    3. Осліплення зустрічним транспортом (деколи їде на зустріч сліпить тим самим ксеноном, моргнеш то як врубає дальнє то не знаєш куди діватися)
    4. Економія бабла no comments
    Сам можу всю дорогу їхати на ближньому (дякувати Богу і батькам зір нормальний)
    додам протитуманок, вже починають блимати, тому тут переконаний треба думати не тільки про себе, бо в своїх можливостях ще можна бути впевненим, а ось у можливостях інших учасників то ???

• Подобається Подобається x 2
  5. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Ти попробуй сядь на машину старшу за 7 років і тоді побачиш чи вартує ставити. Не рівняй сучасну оптику з старшою то раз, а по друге, авто твоє ще нульцеве то і фари світять ти покатайся кілька років і подивимся що ти скажеш. А на рахунок осліплення то залежить тільки від "правильності виставлених фар", а не від ксенону.

6. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Як на мене то 250 грн дати за встановлення то просто грабіж. Якщо ти вмієш сам поміняти електровилку в хаті, то поставити самому ксенони для тебе буде набагато простіше. Ставити там нема взагалі проблем, найбільше часу йде на те щоб придумати де блоки тобі прикріпити, щоб і не заважали і гарно дивились або не було видно взагалі. Якщо чесно то я б не дав за встановлення навіть 50 грн, і то не тому що я грошей не маю, а тому що так як сам собі зробиш, ніхто тобі не зробить. А кому цікаво то раджу не ставити більше як 5000 к це не той випадок коли більше то краще, оптимально 4300 максимум 5000

• Подобається Подобається x 1
  7. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    1.Я продав лише 9-річну, на якій їздив три роки і то був француз, а раз на ньому їхав з Києва на одній фарі, що менти зупинили
    2.Їздив і на інших
    3.Читай уважно, я не проти ні ксенона, ні бі-ксенона, але до всього треба підходити з головою, можна і галогенами сліпити
    Якщо хоч ставити - будь-ласка, тільки так щоб тобі було краще, але і іншим щоб не заважало

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Дійсно... підтримую Драпулу... сам не люблю коли ті фари в очі світять... особливо як ззаду на тих джипах попід"їжжають то в дзеркало і не глянеш, зразу сліпнеш... В мене фари ше рідні стоять, не міняні... мені їх вистачає... Я деколи навіть забуваю їх включати... мені тіак все видно...

9. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989
  10. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Частенько зараз таке буває, їдеш собі, ззаду появляється НЛО з офігенним сліпучим ксеноном, потім обганяє, а це якийсь сраний жигулятор чи деу анус. То я таким мудакам ззаду в спину дальнім підсвічую, а як дуже злий, то ще повишу трохи на бампері. Ну задовбали, їй Богу! Ну джипи це окрема розмова - в них фари високо і дядьки серйозні їздять, але вони підлетів ззаду і обігнав зразу. А в мерсах, БМВ і іже з ними заводський ксен не сліпить. Короче хлопці, ПОВАЖАЙТЕ ІНШИХ НА ДОРОЗІ!!!

11. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989
    Я шліфував оптику і поставив Osram+50
    Поки що задоволений

12. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Shaggy,Та певно що ти всьо бачиш, ти ще люк проріж))
    Скільки в тебе росту(питання риторичне)

13. Adrian

Adrian Початківець

VW passat b4
    Також ставив собі ксенон на пасат B4, нова оптика хелла и комплект ксенону SHO-ME!!
    Результатом дуже задоволений!!

Фото

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А чим шліфував??

Та бачу я не через ріст))) Я вночі краще бачу ніж в день))
    А росту всього 198... блін 2 см не хватило))

15. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989
    Паста Гойя(рідка),шліфмашинка з войлоком,руки
    Зняв лижу,фари,відєднав поворотники,залишилась коробка з рефлектором,дзеркалом та лампою. Відєднав рефлктори,промив розчином для вікон,відшліфував поредню поверхню-тут основне не дуже тиснути при шліфовці щоб не перегріти-трісне... Все промив дистилятом,зібрав. Додатково по краю рефлектора-силікон для фар. Дзеркало-спиртом мив.
    Після операції-ефективнісь оптики зросла вдвоє.
    Можна було замінити рефлектори,але в мене Хелла стоїть,не потріскана,не мутна-я не знав чи куплю аналог.

Останнє редагування: 12 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  16. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    То давай до нас ВАМПІРЯК

Співчуваю брате, "2 см то подекуди можуть пригодитися

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Дивлячись де 2см)) Бо деколи і зайвими бувають...

18. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Ну думаю яйцям не помішають))

Ми ж не в балєті))

є такий самий фільтр...

А ото ідентичний до мого(бувшого) підкапотний простір
    [​IMG][​IMG]

Останнє редагування модератором: 15 лис 2008
  19. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8