Потрапив в ДТП потрібні поради

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем nzi, 5 кві 2010.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну поради потрібні нарахунок суду
    а толку з незалежної експертизи?там нічого лишнього не писали хіба ціни Ви визначаєте?яка ціна такої експертизи?

2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    і хіба можеш сказати приблизний кошторис цих пошкоджень,щоб я орієнтувався чи страховка все покриє чи мені ще прийде рахунок,не дай Боже))
    і доречі за такі випадки,що сума завданої шкоди була вища за авто-цивілку і компанія та що виплатила каско просто записувала решту на свої витрати чи це не може бути?

3. Shark

Shark Початківець

VW Golf III 2.0 GTi
    1) чесно можеш і не влізти в 25500 грн.
    2) решту виплачує винуватець
    Якщо треба пораду дзвони завтра з 9.00

4. Тарас

Тарас Початківець

була VW Bora 1.6 2002
    Привіт не знаю як на рахунок каско, бо машина якраз була застрахованав той же день і КАСКО починало діяти з 24-00 (тобто рахуй на момент дтп не діяло) але можу розповісти ситуацію з життя- моя бора за кермом якої був брат потрапила в дтп, винною була жіночка на гранд вітарі. Пошкодження на перший погляд були незначиними, але вистрілили 2 передні подушки безпеки (що потягнуло за собою заміну панелі, руля і тп, якщо мені не зраджує пам'ять то заміна самих подушок обійшлась в 17 тисяч грн), експертиза зробилась судовим експертом на суму збитку 38 тисяч гривень, страхова контора винуватиці "Провідна" (не прийміть за рекламу) тоді чесно виплатила 25500 гривень, решту суми по закінченню ремонту бори доплатив чоловік вищезгаданої паняки прямо на автосервісі "Вулкан", де і робився ремонт, забравши з собою запчастини які в процесі ремонту були замінені на нові.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Так ти дбай за свої інтереси, а не за чиїсь. З твоєї точки зору там все є лишнє..))))) Якраз твоя експертиза має заключатися в обємі пошкоджень і в ціні ремонту... в плоть до того що ти можеш не погодитися з вартістю ремонту на одному сервісі, а погодитись на другому. За звичай СТО на страховані машини валять всі свої збитки і ціну накручують в рази....

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну так але пошкодження явні..але тут якраз постає проблема рахунок виставляють Граве а не мені тобто ціни я не знаю і нема до чого апелювати,і хз коли вони ту ціну скажуть ..
    якщо я буду дзвонити в Граве вони мені зобовязані сказати ціну?

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Звертайся офіційно до Граве щоб погодили з тобою ціну, інакше попередь що будеш оспорювати ціну в суді....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)