Відповідь: Потрібен бамперний пластик Це я зрозумів, що таке рідкий. Цікавився можливо хтось знає як його перевести у рідкий стан (кусник бамперу). Я буду експериментувати з будівельним феном та бамперним пластиком. Температура фену до 800 градусів. Думаю розплавить геть усе. Підкласти подібний пластик і залити. Стосовно фірм - також вихід. Але як я писав, про ціну сказали, що не знають (хоч і показував фото) і виявляється є різниця з якої машини ! Буду краще робити сам.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Для ремонту бампера-скловолокно і смола-пластифікатор. Це коли кусків нема або тріщини, незамінна штука. Ним же можна і рів в бампері закласти, потім правда кумарно обробляти той матеріал. Шпаклювати все одно прийдеться, але для вирівнювання/вигладження поверхні, бо коли накласти шпатлівки сантиметр і більше на площу прилягання в сантиметр і менше-то ясне діло шо вона відвалиться. пи.си. кому треба куски пласмаси-віддам гольфівський широкий бампер поломаний (без куска який забрав DEMO), і від альмери ше є, самовивіз.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Запаяли мені пластмасою той шов у бампері. Зовсім інша справа. Тепер по шву нема такого прогинання. Залишилось тільки вигладження поверхні зробити. Може хтось порадить хорошу (гнучку) шпаклівку ? :-D ПС якщо треба можу телефон дати телефон пацанчика, який паяє бампера.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Врешті-решт домучив той бампер. На порване вухо використав канцелярський стакан для ручок-олівців (металева дрібна сітка). Розплавив її паяльникам 100 ватт и фактично вварив її в пластик. Відламане кріплення наростив якоюсь пластмасою, яку прикріпив до залишкової частини металевими скобами та знову з допомогою паяльника розплавляв, доки вільна порожнина не заповнилася пластиком. Тримається як орігінал .