Потрібен ноут, недорогий.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем neolviv, 17 вер 2008.

1. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Відповідь: Потрібен ноут, недорогий.

+ на них гарантії 3 роки, щоправда не на всі, тільки на офіційні

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

на які 3 роки? На НР так, 3 роки, але НЕ НА ВСІ!!!! А тількі на еліт серію(вона дуже дорога)!!! Не віриш мені - перевір на сайті НР! На інші буки від НР гарантія стандартна - 1 рік.

3. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495

Згода, це вже об`єктивніше, можу підписатись під кожним (крім набагато) словом.

Але почитайте перше повідомлення і тему гілки там щось про 2500-2800 було написано.
    Dell-ом там не пахне. :mrgreen:

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Якщо чолов*яга набрав 2800, то впевнений набере і 3000-3200. А особистим стимулом буде алегорія таких слів: Купи ТАЗ за 2800, або ми тобі запропонуємо Мерс, але за 3200. Думаєш не наскребе ті 400 грн? Не вірю!!!

5. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Мій пост про Dell.

Dell 500 CM 560(2.16G)/15,4" WXGA/1G/120G/DVD-RW/X3100/Mdm/Lan/BT/WiFi/XP HE 537,00
    Dell Vostro 1000 Athlon64 x2 TK57 (1.9GHz)/15.4"WXGA/1G/160G/DVD±RW/Ati X1150/Lan/WiFi/FreeDos 593,00

На перший гарантії рік, але він з ліцензійною ХР, другий - 3 роки гарантії, але без вінди.
    Dell рулить.

6. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401

Знову звертаю увагу на перший допис... Ноутбук на подарунок!,
    для чого йому збирати ще 400 грн.,якщо чітко були вказані цінові рамки?
    І взагалі з часу першого допису пройшло вже 10 днів,автор топіка вже або купив,або не цікавиться, якщо не пише в цій темі,а ми з вами захищаєм різні фірми і сперечаємся як представники кожної з них!

Цей ноут по параметрам і ціні досить непоганий!

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

До речі 17WXGA - то якраз оптимальний варіант для ноута як для мене. Я б з меншою діагоналю для себе б не брав.
    Бо 17WXGA і 17XGA (які продавали раніше) - різниця реально відчутна і ще менший 15WXGA я б не радив брати-дисплей вже надто малим виглядає ІМХО.

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Так, 17" - то дуже добре!!! Але бук тоді треба 1000% брати НЕ АСЕР!!! Бо якщо у них с 15" матрицею корпуси ламаються, то що буде з 17" я краще помовчу.

Додано через 1 хвилину
    Так, гарний бук, але мені ніколи не подобалися мобільні АМД, АКБ вони бистріше "з*їдають". :)

9. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5
  10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Підтримую. Купив більше року тому делл інспірон 640, до тепер не бачу альтернативи, причому по всіх параметрах. При покупці я планував продати його вже за півроку, а тепер скоро півтора буде, а батарейка по 6-7 год тримає, реальна швидкодія більша за конкурентів з кращими системними заявленими параметрами. Прекрасний суперчіткий монітор з чорним кольором, жодних глюків і фактично в кожній опції є переваги - якщо це вай-фай, то він краще тримає сигнал, якщо вінчестер, то працює тихше, якщо кардрідер то швидше ітд. Падав зі столів, ліжка, на ньому сиділи і з ним їздив тисячі кілометрів, адалі працює. А нещодавно випадково побачив на наклейці знизу, що він зроблений в не в чайні, нее в Гонконгу, а в самій Ірландії. Тепер точно не продам :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)