Потрібен толковий електрик

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем MARTINI, 8 гру 2005.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Хоч скажи що сталось, що зламалось? Мотор, ІММО, подушки? Бо по чомусь треба електрика а по чомусь інжекторщика.

2. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    1) горить лампочка АБС - компутер показує, що два датчики не справні, але кажуть люди що може бути проблема в проводці.
    2) почала загорятись лампочка - (!), при обертах більше холостих. ТР - максимум. колодки також кажуть норм.
    3) коли на сонці довго стоїть, буває дим з під руля валить. при заводі машини склоомивач сам починає воду бризкати. - напевно треба контакти почистити.
    цікавить людина яка знає що робить, а не "поміняй все на нове і буде тобі щастя" :cool:. Та і взагалі порадитись, що терміново потрібно зремонтувати, а що може зачекати...

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну перше і друге між собою повязані.
    Про омивач то в Поло ти не перший хто на це скаржиться. Незнаю чи получиться просто почистити контакти.
    Про дим це конечно мрак. Я б вогнегасник під сідуху поклав.

По всім цим переліченим симптомам подзвони до того що я його телефон тут викладав і поговори.

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Було колись подібне із димом зпід руля - на макс швидкості склоочисника димілось.виглядає ефектно.пофіксив знявши підрульові перемикачі і вичистивши всю срань яка на них зібралась за час експлуатації(сумі густої змазки і пилюки)

5. Shoni

Shoni Новачок

VW Jetta2 1.8 1988р
    В мене в дворі дому непоганий електрик арендує гараж.По вул.Зеленій до маг.Вопак.Заіхати за магазин в сторону Погулянського лісу і за домом направо до гаражів.0971260993 Михайло

Останнє редагування: 28 сер 2012
  6. Shoni

Shoni Новачок

VW Jetta2 1.8 1988р
    В мене в дворі дому непоганий електрик арендує гараж.По вул.Зеленій до маг.Вопак.Заіхати за магазин в сторону Погулянського лісу і за домом наліво до гаражів.0971260993 Михайло

7. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    Всім привіт.
    Їздив до Юри(067-77-13-388) що на Зеленій біля Іскри.
    Описую роботи які мені зробили, може комусь знадобиться:
    - "3) коли на сонці довго стоїть, буває дим з під руля валить. при заводі машини склоомивач сам починає воду бризкати." він порішав тим що замінив сам механізм переключення двірників, цим полагодив самовільне включення, дим з під руля та бризкалку на заднє вікно. Має там десь поряд шрот, то сам купив і замінив(в старому щось було заїло і дірочку проплавило, ремонту не підлягає).
    - знайшов надмірне споживання струму, коли машина без ключа, - полагодив.
    - "1) горить лампочка АБС + лампочка (!)" - знайшов перетертий дріт на АБС, запаяв його, і сказав що потрібно на компі помилки скинути. Я пробував на свому(маю дріт OBD2 та VAG-COM 3.11 прогу), не допомогло :sad:. тепер шукаю когось хто розуміється в цьому більше ніж я, і думаю їхати на Алекс сервіс, цікаво скільки вони мені загнуть за тестування:scratch_one-s_head:??
    + розповів мені про все, що до чого, чувак шарить що робить і любить свою справу, поважаю таких людей.
    зробив все що я просив і навіть більше :). взяв за все 350грн.
    пройшов тиждень - політ нормальний.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти скинув помилки? Алекс навряд чи поможе більше. Я б казав їхати з компом назад до Юри може що поражить...
    Це не Донецький;)

9. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    я йому дзвонив, казав що помилки не скинулись, він завірив що все добре підключив-підпаяв і казав шукати кращого компа(може версія проги застаріла). Про те що він вміє це робити нічого не сказав :sad:. от тепер шукаю, може хто порадить когось?

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Жаль. Ну тепер хіба самому розбиратися. Версія проги нічого немає до помилки на машині 98 року. Вона або стирає помилки або ні. Ти коли йдеш в секцію помилок які тобі помилки показує? Коли стираєш то вони зникають? Коли зявляються знов? Лампа сигнальна коли загорається чи гасне?

11. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    помилки мені показує тільки на АБС, і коли я тисну стерти помилки -вони стираються з екрану- лампочка АБС гасне і в секунду знову загорається. а червона (!) світить і пищить тільки коли починаю їхати, комп її не бачить(або я не бачу).
    Помилки з АБС дає такі: "2 Найдены неисправности:
    00283 - Датчик частоты вращения переднего левого колеса-G47
    35-00 - -
    00290 - Датчик частоты вращения заднего левого колеса-G46
    35-00 - -".
    Коли ще раз запускаю тест-пошук помилок, то знаходить ті самі.
    Юра дивився до датчиків - каже що "все в нормі, потрібно через комп дивитись, скидувати помилки".
    А я хочу мати гарантію, що коли інші датчики поставлю все рішиться, тому і шукаю толкового "діагноста" :)

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти його знайшов (перепрошую за нескромність) :)
    Інформація про те що лампа гасне і зразу засвічується дуже цінна, що ж ти раніше мовчав. Це свідчить про те що несправності все ще присутні. З версією програми все ок.
    Щоб перевірити чи датчики несправні чи проводка до них все робиться дуже просто - перекидується місцями Датчик частоты вращения переднего левого колеса і Датчик частоты вращения переднего правого колеса. Якщо влом перекидувати то двома довгими дротам від фішки правого колеса заводиш на датчик лівого і включаєш свій комп. Якщо видасть помилку правого то стопудово датчик здох. Інакше - проводка. Тут вже треба буде побавитись.

Удачі.

• Подобається Подобається x 1
  13. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    +1
    Це означає, що він нічого не зробив!

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Як може бути в нормі коли два датчика не працюють - що комп і показує. Ці помилки не скинуться поки не відремонтуєш датчики. чи датчики працюють провіряється досить просто - піднімаєш машину , відєднуєш розєм датчика від того що йде на комп ... підключаєш туди тестер з частотоміром і крутиш колесом - на тестері має йти рахунок- так провірялось .... чи просто продзвонював тестером на обрив.

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    також потрібен хтось хто зможе зремонтувати абс. симптоми - на кривій бруківці, ямах абс саме спрацьовує, навіть не натискаючи на педаль гальм і при спробі загальмувати в першу секунду педаль супертверда

16. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Можливо було багато проблем, він усунув одну, а решта залишилось.

17. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    так і є, він прикрутив(підпаяв) дріт що йде до датчика АБС - це все що він зробив для рішення проблеми з лампочкою АБС та лампочки (!), яка мене так лякала.

18. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    Вирішив всі проблеми, що описував вище, заміною датчиків АБС!

їздив до Саші(067-35-30-645) що на Шевченка 134а, він прогнав через комп, побачив ті самі помилки що і я. потім взяв тестер і поміряв датчики АБС, висновок - заміна датчиків. Сказав, що поки я не поміняю датчики далі діагностувати не буде. За діагностику - 100грн.
    На шроті датчики хз які і сказали що немає, бо їх складно цілими зняти; за два нові датчики дав 200грн.(при тому що в деяких магазинах просили 500грн/шт.). + заміна 90грн.
    Коли виїзджав з сервісу лампочка АБС ще світилась, червона(!) - вже ні. Скинув помилки своїм компом і лампочка АБС згасла. Пробував на швидкості гальмувати - відбиває педаль гальм, - значить АБС працює.
    Висновок:
    1) толкового електрика ще треба пошукати :gamer:;
    2) Юра з діагнозом, по лампочкам АБС,- помилився, або не перевіряв їх.

Всім дякую за допомогу та поради.

19. Netmisha

Netmisha Початківець

Passat B4
    Добрий день
    Маю проблему з панеллю приборів
    Не показує температуру взагалі
    Датчик робочий 100%(Під'єднував комп показує приблизно правильну температуру)
    Приборка вроді тоже робоча(пробував інші не показує)

Потрібен толковий електрик
    Знаю що баян але номера тих електриків які тут є багато вже не актуальні
    Порадьте пліз толкового електрика схоже пролема не тривіальна)

20. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    0932545400 Ігор набери підїдь думаю зроибть.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)