Потрібна допомога у ремонті АКПП

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Nick Wolf, 18 лют 2010.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ці коробки тупі. Компом не діагностуються.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дуже цікаве явище, ніколи про таке не чув... чув навпаки. На експертну оцінку не претендую, але... припустим майстер залив забагато АТФ. При прогріві її рівень збільшується можливо більше максимуму і далі вже можливо що завгодно думаю в тому числі і не включення драйву.
    Повторюся що це лише моє імхо і навряд чи майстер що перебрав автоматміг так помилитись.

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ця коробка якраз видає свої помилки на комп. діагностиці. Значить проблема зараз переросла вже у таку, що і на холодно "Д" не включається. Майстер вивчає...

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мені запропонували зараз коробку б/у за 300 у.о. Якби я не бачив цього повідомлення, я би шукав. А так подумав 800+140+350+100=дох... Ну а тепер побачимо, що вийде з мого ремонту з заміною більшості запчастин на нові... Може дійсно б/у нормальна коштує 800. Але є і інша інформація, що авто на запчастини можуть привезти за 1500 і може бути за таку ціну й з автоматом. Не знаю наскільки це правда. Але комусь буде привід задуматися перед ремонтом АКПП.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Я в пості #5 тобі таке пропонував. Едине треба було звіритися з номерами коробки. З АКПП давно відомо що дешевше поставити б/у ніж ремонтувати. як до речі і з капіталкою двигунів... Дешевше поставити б/у ніж капіталити.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Цікаво. Думав що ні. Тре почитати
    Жесть

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Чекай, де 800 а де 300?

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Про ціну говорять тоді коли товар підходить.... Ми не визначились в АКПП і про ціну ніхто не говорив. 300 +/-100 це середні ціни на б/у коробки .... хто назвав 800 не знаю. читати уважніше треба...
    -------------------------------
    Які коди помилок дає АКПП...?

Останнє редагування: 6 бер 2010
  9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Допис від DentisT
    Я шукав, везуть в більшості під заказ. Хотіли більше ніж 800 біків + 140 поставити + 350 перебрати, промити + десь 600 грн масло = ремонт + запчастини (і то, ще можливо дешевше, в залежності від того що робити)

Допису вже немає :) То як на автобазарі. Спочатку накручують ціну, а потім людина, яка накрутила, щезає. Про що тепер говорити. Читати уважніше треба, але не мені. Мені стара як світ істина - не кожному слову вір :)

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Цікаво а коробка кому була потрібна....?
    Ну і не треба забувати що ми у віртуальному просторі, хоча то не значить що не треба нікому вірити. Дантиста теж могли розвести....

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ніяких претензій. Просто в багатьох форумах заборонено видаляти теми. Навіть правити. Слово не горобець. Та й сплутати 300 і 800 важко навіть на цифровій клавіатурі. Окрім того, цифри 140 і 350 "біків" і ще 600 грн. на масло - цілком реальні то були :). А видаляти тему, через яку пішли непонятки, якось дивно як мінімум :)

Але суть не в цьому. Я завжди за те, щоб зробити якісно і надовго, ніж ставити невідомо що нехай за половину чи третину ціни. Особливо коли йдеться про моє авто. І дякуючи тим "800" я прийняв правильне рішення, а не шукав і не платив по 300+140, потім знову по 300+140 і може +350 а ще масло та фільтри з прокладками і так ще хто зна скільки разів аж поки не помудрішав би або не посивів :) Везіння може бути у лотереях, але не у такій справі, як купівля кота у мішку :) Як навіть і виявиться котом, то після витягування з темного мішка все одно як не покусає, то подряпає добряче.

П.С. Ніяких претензій. Всім щиро дякую за допомогу. Сідаю за написання звіту. Хоча робота над коробкою ще кипить. Якщо є запитання, можу вже відповідати

Останнє редагування: 8 бер 2010
  12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А як бути з номерами на двигун? Одні кажуть перевіряється, інші ні. Особливо це може вилізти при продажу. Коли я купляв цього пасата, мент сам ручками ліз з "гінекологічним" зеркалом дивився номер двигуна. Може за 6 років щось змінилося?

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Перевіряється при переоформленні точно
    Мєнт дивиться букви мотору що визначають його тип і обєм, але аж ніяк не серійний номер. Одже якщо в тебе був мотор ААА і блок перегрівся/здох/вмер то ти можеш поставити б/у з такими ж буквами ААА і кататись далі без докорів сумління.

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я питав "дядя що шукаєш, що загубив", а він тільки посміхнувся. Тому подумав, що то він номер собі дивився. Виходить, що сам номер двигуна, який десь таки є, НЕ перевіряють?

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Знайшов на форумі в одній темі інформацію про номер двигуна кому цікаво

Мабуть так і є.

16. kym

kym Аксакал

a 100
    І я за те шоб якісно і надовго. Але в ремонтах є одна неприємна річ..як якість запчастин. Оригінали настільки дорогі що їх майже ніхто не використовує...і невідомо чи то оригінал чи під оригінал за гроші оригіналу. Також відомо що контроль якості на з/ч слабший як на то що йде на конвеєр. Через то практика ставити б/у агрегати з машин які не їздили по україні оправдує себе. Хоча елемент лотереї присутній.

17. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    Ого бачу тут хлопці вирішили закидати мій город камінням.
    Я перед тим як робити АКПП перечитав форуми, потім обзвонив шроти в Львівській і Франківській обл. які спеціалізуються по VW, а тоді зробив для себе висновок що для МЕНЕ краще. В топіку написав свою пораду яку потрібно було прочитати і зробити висновки. А ремонтувати чи купувати це вже кожен сам собі визначає. Тому козаки не треба на мене бочку котити!!!!!!

П. С. Про ціну у 800 у.е. писав і я і Sasa. А він на форумі не остання людина і також знає що пише.

П. П. С. Наголошую - робити потрібно так, як тобі вигідно, а не так як хтось написав. На форумі дають поради і дяляться досвідом, а висновки потрібно робити САМОМУ!!!!

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так навпаки, я подякував саме за ці поради. Якщо щось не так, приношу вибачення :) Просто коли вже визначився з ремонтом і він почався, з'явилися люди, які пропонували ціни 300 у.о. Мені що 300 що 800 воно все б/у і необдумливо навіть 300 віддавати, не те, що 800. А ще перебрати, поставити. Всім ще раз дякую, чекайте звіт.

Коробка доробляється, тестується, як все буде більш-менш ясно, пишу звіт.

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Майстер чесно попередив за ресурс нових запчастин. Окрім того, на форумах читав і люди говорили, що нові запчастини мають хоч і менший ресурс, але мають його. А б/у є б/у - може повезти, як мені з купівлею цієї машини, а може і не повезти, і через місяць прийдеться продавати, бо почне гроші витягувати.

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Трошки почистив флуд і переніс все сюди
    Радий що всі порозумілися
    Чекаєм звіту.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)