Потрібна порада моториста(кулібіна), або людей обізнаних в цьому!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Bodyn, 29 жов 2009.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    глянь на ВАЗ 9, на ниву, якщо по кріпленнях не стануть то зроби перехідну плиту, відмалюй кріплення свого колектора, і подивись на базарі,що тобі стане можливо продавці щось нарадять.

Можеш взяти карб від Г2 але то бу з лотерейним гімором і тим самим калхозом з кріпленням.Моє ІМХО в першу чергу глянь карб від Ниви, я не спец можу і помилятися, вприски не став, замахаєшся діагностувати.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Та можна пошукати і з Опеля, пежо, чи якого японця може щось і підходить. Просто по факту робили з А4. Там є одне слабке місце - посадочні місця під механічні форсунки в ГБЦ ..... підходять по розміру тільки електрофорсунки з десятки, і продуктивність у них під 1.8 підходить плюс параметри Января і Мотроніка 3.2 по сигналах на форсунки майже співпадають. А робити з Ауді тазік якось совість не позволила.

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    короче тре шукати А4-у на порізку)))
    і за скільки часу ви то всьо зморганили, а насос тре тоже міняти чині?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Треба. На моно механічний і електровприск ідуть різні насоси з різними вихідними тисками.
    Все залежить від наявності комплектуючих. Якщо все є то тиждень часу на монтаж і наладку.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дивлячись який в тебе. Якщо в тебе механічний і стоїть він на моторі то треба.

6. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Бодун, ставити інжектор замість карбюратора це дуже геморный та дорогий процес, особливо якщо під хатою не стоїть донор.
    шоб поставити джетронік тобі треба буде - погружний насос (50у.е.) насос високого тиску (50 у.е.), паливна магістраль (до 20 у.е), паливний розподільник з повітряним фільтром (продаються разом, 150 у.е.), форсунки (40), колектор (20) комп"ютер (60), допоміжний комп"ютер (40), трубки від розподільника на форсунки (15), датчики та передня проводка (навіть не знаю ціни), головка блоку циліндрів, якщо форсунки не в колекторі (десь колись на якомусь форумі бачив за 200 грн. але стан я х.з.), плата за роботу.
    ціни свіженькі, позавчора був на шроті, після того передумав ставити інжектор.

шоб запихнути інжектор від лади треба добре попогратися, тому не раджу шукати інжектори з якихось інших авто крім ауді, фольксваген, та їх рідні (сеати там усякі шкоди ітд)

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а він в тебе тоже був на моторі?

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    мені це не впирається, мені впирається в місце де його почікають.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)