Потрібна термінова допомога !!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Yra Golf3, 16 лип 2009.

1. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а ніхто не думав, що зе може бути іммобілайзер???????????????

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    а при чому тут іммобілайзер?????????? якщо проблема з іммобілайзером, то вона заводитись буде нормально, але зразу глохнутиме. ось тка халепа.

Yra Golf3ПЕРЕСТАНЬ ЕКОНОМИТИ ГРОШІ!!!!!!!!!!! від твоєї економії тільки гірше твоїй машині!!!!!!!! заїдь на комп*ютерну діагностику!!. в тебе ж не тазік, а нормальна машина!!! Деякі люди мріють про таку машину, щоб з комп*ютерною діагностикою була, і все чьотко можна було бачити.

пі.сі. ти форсунку накінець-то замінив??чи промив??

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Знайома ситуація... Н едумай тіки шо в форсунці проблема. В мене на МІ то саме, але вже звик і змирився і так їжжу. 99% що проблема в потенціометрі ДЗ. Заїдь на перфецького до інжекторщиків, хай тобі осцилограму знімуть з нього і все побачиш. Я теж довго з тим розбирався... В мене ціна б\у потенціометра порядка 400грн... За новий навіть не питав... Їжжу вже пів року так.

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А воно ніби так і є... Тіки потім чомусь таки заводиться...

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Лампочкою ти напругу провіриш, але тільки те чи є вона чи ні, а яка вона ти не дізнаєшся. Лампочка засвітиться і при+5 і при+12. Дійсо навіщо гадати заїдь на діагностику і не мучайся, бо від самолікування може зламатися ще якась дрібничка, яка коштує на порядок вище ніж діагностика. Потратити раз в рік 200-300 грн за діагностику це краще ніж в необхідний момент машина не заведеться. Я до родів дружини старався відремонтувати все що тільки міг, тепер вже три тижні їжжу і нічого не підвело(тьфу-тьфу-тьфу).

6. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    На жаль ще ні, ніяк часу не знайду(((
    Напевно так і зроблю, коли буде час
    А що це? Бо я ще такого не робив )))

7. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Все остаточно мене вже доконала ця проблема. Вчора брат мусів дотягнути до газової заправки бо на бензині не їхала. Де в нас нормально роблять компютерну діагностику, чи які майстри нормально зможуть це відремонтувати. Я тепер чомусь думаю що проблема не в забивання інжектора, тому що коли я нажимаю педаль газу вона ніяк не реагує, а от коли відпускаю її тоді якраз і іде подача палива і вона починає їхати от так і їхав, дьоргаючи педаль туда сюда, і ще при цьому вона дуже стріляла. Знаю що сам винен, що допустив до такого стану, просто як показує власний досвід відвідування автосервісів краще куди небудь не їхати а то можуть зробити ще гірше.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

ІМХО, полюбому проблема з потенціометром ДЗ зв"язана. Заїдь на перфецького до інжекторщиків, я там перевіряв.

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Юр тел.80676832922 має справу з інжекторами(чистить форсунки і ......)попробуй мому швагру зробив інжектор,адрес-високий замок за горілчаним з ліва.

10. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Але в мене моноінжектор ))) попробую завтра відпроситись з роботи куда небудь заїхати.

11. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Записався щойно на перфецького на діагностику (100 грн), думаю так буде правильніше, сама промивка (250 грн.). Але спочатку взнаю причину...
    Шег це якщо їхати з боткіна тоді перед базаром, правильно?

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Так, саме там! Промиву не спіши робити. Продіагностуй!

13. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

І я так само думаю. Записався на 10:00 в пятницю.

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    таку машину довів до ручки!!!!!!!!!!!!.................................нєт слов...

15. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Та це я образно сказав ))) З машинкою все ОК. Просто треба скоріше всього промити моноінжектор або якийсь датчик замінити. Це вже діагностика покаже.

16. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Ну нарешті знайшов час, і був на діагностиці. На жаль ніхто не вгадав. Причина - ЛЯМБДА ЗОНД. тепер проблема з вибором яку купувати Бош оригінал десь 70 євро чи Бош універсал 460 грн знайшов на 3амарстинівській. Чи японський десь 100 євро

17. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Попробуй запитати в Автостопі в Петра (Бейліс)

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Вніманіє вапрос. Чому лямбда? Чому на газу все ОК а на бензі паражняк?
    Нажаль не в курсі як управляється газова установка тому хотів би уяснити

19. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Якщо не помиляюсь, то Лямбда, по великому рахунку, регулює суміш, тобто від тих газів що є на виході в процесі згорання БЕНЗИНУ подаєтьсь більше, чи менше бензину або повітря. . . Лямбда - датчик в якому проходять хімічні реакції в результаті взаємодії з вихлопними газами в каталізаторі від БЕНЗИНУ. Тому для ГАЗУ - це не дійсно!

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В газових установках нижче 4 покоління взагалі немає лямбди, а якщо непомиляюся то в четвертому поколінні використовується штатна, лише стоять свої мозги які і керують всією системою переключаючи на газ чи на бензин автоматично без втручання водія. Можливо в даній ситуації газова установка регулює суміш згідно показів лямбди, тому машина і нехотіла працювати на обох видах пального.
    Тоді б на газу повинно було все працювати відмінно, адже бензинова система відключена(відповідно і лямбда) а на газу була та сама ситуація що і на бензині тобто маємо два варіанти: 1- лямбда приймає участь у роботі газової установки(просто з деякою корекцією), 2- на сервісі неправильно визначили причину поломки(що мабуть менш допустимо ніж переше).
    P.S. доречі я писав що можливо причиною є лямбда:):):)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)