Повітряний фільтр пониженого опору

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем leopold, 27 лют 2010.

1. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    якщо вже пішла така кухня - то не фільтр "нульового опору", а "фільтр з пониженим опором". Маркетинг рулить і ми на нього ведемося (в більшості випадків) :yes:

П.С. Не даром евро виробники константують - першу скрипку в процесі виробництва авто грають маркетологи а не інженери (а колись то було навпаки).

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Двигун авто повинен вільно дихати, але чистим повітрям! Якби наші дороги були як за кордоном(гладенькі та чистенькі) то можна подумати про "нульовик", нажаль пісок після зими лежить до осені. Хто паркує авто біля дороги на ніч(не дворові) той погодиться що з ранку на лобовому куча пилу, а цей пил якраз з дорожнього покриття. Тому не варто вкорочувати життя своєму конику, краще вже на штатний фільтр поставити направлений забірник повітря, як варіант, чи дійсно поставити нагнітач(дорожче, але результат відчутний), а ще краще нелізти до нього та міняти штатний кожні 5тис а не 15тис. Це моя думка.
    P.S. пісок поганий супутник двигуну, з вологою ще можна миритися.

• Подобається Подобається x 1
  3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Фільтр пониженого опору стоїть в мене на кабріку. Офігенна штука!!! Машина пре що дурна!!! (всетаки 115 коників). Другий рік мрію цей фільтр викинути нах!!!!!!!!!!!!!! Але не можу знайти коробочку під нормальний фільтр.
    П.С. Коили мив т.з. нульовик, то пісок з середини вигрібав ложкою.

4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Я мрію поставити собі вкладиш KN в штатне місце, це той самий нульовик, але повітря смокче правильно. В знайомого стоїть на октаві 1,8т дуже задоволений, час від часу миє.
    Правда ціна кусається..

5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    я теж думав саме над таким - ціна питання 290 доларів

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Що ти маєш на увазі за 290$, якщо вкладиш KN то десь 80-100$ плюс масло і миючий засіб. А за 290 можна цілу установку прямоточну поставити Simota.

7. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    я просто не так написав - окремий фільтр, набір кріплень і гофра, мийка і масло - ось за це мені озвучили 290 дол., а за сам вкладиш - 75 дол.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)