Я думаю що нам потрібно зробити прапор нашого клубу! але треба спочатку зробити логотип, який ми розмістимо на прапорі! так ваші ідеї??? Pioneer - чекаю зразків!111:roll:
Відповідь: Прапор! ха ха!!! по перше 3.5год!!! а подруге все шо лізло в голову я виложив а ви тільки критикували (як і все інше!!!!!!!!!) то нетак і то нетак сорі поінакшомі невмію!!!! Все більше немаю прошо говорити!
піднімаю це питання логотипа... є треба підібрати шрифт достатньої величини щоб розпізнавався коли машина на ходу і можна влаштовувати поїздки колоною машин клубу з метою реклама і відповідно залучення нових членів.. мій внесок - знаю фірм де можна надрукувати прапори тільки треба оприділитися з орг питаннями..
і я би за один сам заплатив для заохочення інших учасників а впринципі можна скинутися і купити на декілька чоловік..
треба оприділитися з дизайном.. я маю ідею таку: тіки лого і шрифт будуть в чорному (зара в лінуксі тому немаю нормального редактора) ви спитаєте а як вони попадуть на форум по наклейці на задньому склі машини до якої прикріплений прапор можна звичайно і адресу приліпити на нього але імхо то буде громіздким (два написи) за ваші варіанти ставлю плюси!!!
Давайте на зїзді можливо хоч визначимось з попереднім дизайном, тай щось попробуєм зрушити змісця, бо наразі тіко "і я" "і я", в тому числі і Я!!! Прохання "активістам" сьогодні прибути на зїзд, заодно розкажу історію, як я общався з "охоронцями порядку на дорогах" От Соляріс рухається доводится правити... До речі мені дизай подобається, хоча я б запропонував ще варіант тіко з логом, + варіант з адресою сайту замість назви клубу, ще мона лого необовязково в чорному, трохи мрачнувато))), хоча для представника темних сил як я чорний був якраз би ніщак Тепер особисто мій варіант чорний прапор з білим Лого клубу без жодних написів, а ну Соляр поексперементуй Доречі вважаю було б модно коли б були і кілька варіантів в наявності Поки писав визначився, собі в ексклюзиві свій варіант додатково і замовлю)))
можна і адресу замість клюбу написати думаю як їде колона то ітак ясно шо клуб з тим чорним тоже непогана ідея на чорних машинах бомбово буде!! на зїзд взяти треба кольорові оівці, фламастери і пачку паперу А4
И мне !!!!!! Неплохо былоб поставить сразуж станок чтоб изготовить флаг!:rofl: Сразу можно и разобрать!