Однозначно підтримую ідею клубного прапора. А з другого боку прапора можна лого "VW" а внизу адресу клубу, або зробити два офіційні прапори клубу, без "народної самодєяльності". Як думаєте панове Адміни?
оці ексклюзивні варіанти прапорів, наклейок - то не є харашо, тому що є таке поняття як корпоративний стиль і якщо ми робимо якусь атрибутику, то вона вся має бути витримана в певних стандартах, а не так, що кожен дрочу як собі хочу. Лого VW використовувати не можна, тільки лого клубу. За незаконне використання торгових марок є стаття, тим більше "Алєкс" вже колись погрожував судом.
Однозначно всі прапори мають бути з одним дизайном і в одній кольоровій гаммі! Я за червоне лого на чорному фоні, ми ж все-таки Львівський клуб! хай думають шо бандерівці, або за біло - чорні кольори, добре видно буде в т.ч. в темноті. Думаю, шо на прапорі має бути лого і назва клубу (але шрифтом в стилі лого, під назвою клубу може бути меншим шрифтом вевеве-адреса).
ну я собі планував зробита лого клубу такого розміру як була та наклейка в мене яку стільки обговорювали :rofl: і під низом адреса.. корпоративний стиль не міняє.. припори думаю варто робити з одинаковим дизайном але в різних виконаннях (чорним по білому, білим по чорному і рервоим по чорному) воно одне другому не мішає імхо але давайте для початку зробимо хоч якісь p.s. з бандерою класно придумано
Все зрозуміло за лого "VW", проїхали. За, один, єдиний, неповторний прапор клубу! Згадав, на останьому зїзді 2008 року приїжав перший раз фацик на Г3 і розказував що є можливість вишити лого на будь чому. ніхто не знає хто це? Мартіні ти більше його не бачив?
я тоже знаю але на прапорі не вишиєш багато хіба хтось собі нашивки зхоче зробити на одях чи ще кудась..
нам то кому?? тобі не здається що ти якось вороже настроєний?? якщо то таке почуття гумору то вибачте..
Ідею підтримую на всі 100! Але Кольора чорно-червоні не дуже підтримую.. Сам не маю нічого проти, але який би ми Львівський клуб не були, тут багато людей не зі Львова)) Чому не дотримати прапор в стилі форуму?? На зеленому фоні біле лого клубу і чорний надпис "львівський фольксваген клуб". Можна навіть без адреси, адже, по-перше на машинах є наклейки ззаду, як казав Соляріс, а по-друге по забиванню в гуглі "львівський фольц клуб" видає першу ссилку...
2 ссылки на эту тему- перед тем, как делать, надо хорошо подумать и проконсультироваться с ХОРОШИМ юристом http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=37098&sid=e07e9236f08b3d8e17296f92b8973fc7 http://www.trade-marks.kiev.ua/news_2.php а идея хорошая
Так що з прапором? Ніхто навіть пробний не хоче зробити чи нема можливості? Якщо Адміни не проти я б зробив пробний варіант по екскізу Soliaris'a. Soliaris скинь будь-ласка на електрону адресу екскіз клубного прапора, але перший а не той дле маханіків Дякую за увагу
я забув за нього закину їм макет спитаюсь скільки то зара коштує.. я писав Мартіні в ПП за лого клубу в векторі відповіді не отримав..
Добре, але тримай цю справу на контролі. Може хоч один прапор зробим, буде як зразок, показати його на зїзді, цікаво як народ прореагує