Є фірма у Львові що вибиває на тканині фарбою, може на наступний тиждень зустрінемся і зробим хоч пробний зразок, на фірму треба прийти з малюнком в кольорах на флешці і вони все зроблять (всі матеріали мають на місці). Soliaris кинь в ПП свій моб. тел. я тобі на наступний тиждень задзвоню.
вибачайте хлопці що так довго але всьо пробив і домовився.. прапор коштує 190 грн шт. термін виконання тиждень.. сьогодні всі бажаючі на зїзді можуть закинути гроші.. та кубіта в якої я замовляти буду казала шо якшо робити 20 шт то буде нормальна знижка.. впринципі полюбому буду торгуватись як вже поїду давати гроші.. впринципі якщо хтось скаже шо то дорого і знає де дешевше і зробить в іншому місці я не ображусь..
Взагалі то трохи дорогувато... І 20 прапорів нам явно не треба, ми ж не збираємося державний переворот робити... А можеш дізнатися параметри прапора? Тканина, розмір і який друк? Я проб"ю ціну на аналогічний виріб у ще одному місці.
розмір 1х1.5 тканину і друк маю взірець з іншого клубу впринципі Ростик казав шо класніше буде 90х135 робити мабуть так і треба.. біла матерія чорний друк..
прийшла відповідь на запит про прапор Тканина балонь, колір білий розмір 150х100 10 шт -50 шт- 39.2 грн 100 шт - 37.8 грн розмір 135х90 10 шт- 50 шт - 26.6 грн 100 шт - 25.65 грн Вартість нанесення в 1 колір формату А2 при кількості в 10 шт. - 24.50 50 шт. - 8.92 100 шт. - 6.12 Отож виходить, що ціна прапора при тиражі 10 штук складе приблизно 50 гривень, а при тиражі 50 штук приблизно 35 гривень. Я не знаю, може там гігантська різниця в якості, але різниця в ціні, як бачимо, дуже навіть значна, майже в 4 рази. Якщо назбирається 10 чоловік , охочих придбати прапор за 50 гривень, то можемо замовляти.
боюся , що зрівняти вийде тільки коли підпишеться достатня кількість народу, мінімальний тираж 10 штук, мені одному стільки не треба. Отже, хто хоче клубний прапор? Ціна 50 гривень
альо народ!!!! там багато хтіли робити по 120 такшо давайте підписуйтесь на 50!!!! вже весна стидно стояти пустими на трасі впринципі Мартіні давай я спочатку зроблю собі той дешевший варіант бо на той місяць маю інші витрати.. тай підтримаю тираж.. тіки перед тим як робити стукни мені в ПП скажу нюанс..
ОГО!!! розклад, який пінов :shok::shok::shok: Martini зроби і мені такий прапор, гроші дам на зїзді в пятницю.
"Взглєнуть" не вийде бо поки не буде заплачено гроші, проект в друк не піде. А коли ми зробимо 10 прапорів, ти на них взглянеш і собі захочеш, то тобі доведеться ще 10 бажаючих шукати, щоб замовити новий тираж Тому краще зразу одним махом замовити стільки, скільки нам треба. Ти включи свою уяву. Прапор білий, 135х90 см, зеленим посередині логотип клубу і нижче напис "Львівський Volkswagen Клуб". Збоку тканина "завернута" спеціально для древка. Подобається?