можна на пару чоловік взяти.. наприклад кинути 10-20 грн і буде дижурний чи пару дижурних.. зразу вудки собі підготуйте замість палки - пони легкі і добре вибирати висоту
Давай на мене наливай але на зїзді мене не буде тому дєнєх до пятниці не дам. А от на наступному тижні можу й дать дєнєх комусь індівідуально
звичайно можна, коли зробимо,тоді і подивишся... але дєньгі вперьод!!! Я, Соляріс, Олег, Славік, Міксонофф, Драпула, Саса, Володимир, Діно, Демо - 10 Отож, якщо на цьому з"їзді успішно зберемо касу, то на наступному уже зберемося під своїми прапорами Народ! Хто ще хоче прапор? Зголошуйтеся, поки не пізно!
реально думаю треба робити чорні написи.. в сонячну погоду нічого не буде идно тай на скорості тоже.. я планую на зїзди з причіпленим прапором їздити :
або в кого велика антена, то на неї можна А взагалі то штука не для того аби постійно з нею на роботу їздити, а для всяких клубних екшинів, або коли представники клубу на якомусь екшині присутні, то можна прапори розвернути
...і на них поляну накрити. Доречі, нам треба ще клубний мангал і кальян з символікою, зрештою, літо іде!!!