Мартіні, ше ніц не чути за ті знамена? бо ми частенько зараз в центрі зависаєм якби був прапорець то вже би шось рекламірували..
прапори замовлені, дуже сподіваюся, що до наступного з"їзду будуть готові І що ті, хто на минулий з"їзд гроші не привіз, привезуть на цей.
виникли деякі заморочки я подивився макет і виявилося що формат А2 трохи замаленький виглядає на прапорі і що малюнок треба трошки більший. Зараз він переробляється.
так з прапорами заминка показали мені макет, виявилося, що їх формат нанесення А2 це зовсім не А2, а процентів на 25 менше. Прапор із таким нанесенням буде виглядати неестетично, зображення непропорційно маленьке. Я сказав, що таке нам не підходить, вони зараз думають як зробити так, як треба мені, і якшо не придумають то доведеться забирати в них бабло і шукати інший варіант
Прапори уже в мене, я щойно їх забрав. Але вони без малюнка Вони обшиті, зроблена "кишеня" для древка. Тільки що я був на іншій фірмі, розказав задачу, зараз якраз чекаю на дзвінок, вони мають порахувати, скільки вийде друк А2. Сподіваюся це не буде більше, ніж ми планували. Щойно буду знати, відпишуся
Отже справа така В результаті довгих пошуків було знайдено кантору із найдешевшою ціною. Проте ця найдешевша ціна всеодно вища, ніж ми собі планували із початку, ціна прапора складає не 50, а 75 грн. Тобто друк на одному примірнику обходиться у 50 гривень + 25 гривень обійшлися самі прапори. Я віддав уже їх в роботу і на наступний з"їзд вони точно будуть. Мені дуже незручно, що все так вийшло, але в тому моєї вини нема. Просто з"ясувалося, що фірма, яка взялася за це спочатку, виявилася неспроможною зробити все так, як це потрібно нам. І добре, що я помітив, що їхній максимально можливий розмір друку просто замалий, бо інакше великий прапор із маленьким логотипом виглядав би дистрофічно. Тому мені довелося забрати полотнища, які вони уже встигли повністю виготовити, і шукати фірму, де можна зробити те, що нам треба за мінімальну ціну. Я дослідив ринок і в середньому друк формату А2 коштує 65-85 гривень. Випадково натрапив на сайт www.prapor.lviv.ua фірми Лакор і сьогодні під"їхав до них. По прайсу там це коштує 57 грн, але я розказав дівчинці-менеджеру нашу слізну історію і вона люб"язно надала нам ще знижку, зменшивши ціну до 50 гривень за відбиток. Тим, хто уже скинувся по 50 грн, прохання на наступному з"їзді додати ще по 25, а тим, хто ще не здавав гроші, привезти по 75. Ще раз вибачте за непорозуміння. PS В тому є і плюс. Перша фірма друкує станком, яким друкують футболки. Тому і максимальний розмір у них розрахований на велику футболку, але не на прапори. І якість того друку не така, якої вимагає власне прапор. А для прапора є спеціальна технологія. Прапор повинен витримувати довготривале висінна на вітрі, сонці, дощі, з перепадами температур та іншими фізичними навантаженнями. Власне, Лакор спеціалізується на прапорах і гарантує, що їх продукт буде стійким і довговічним.
Дивись щоб я тебе не банив після кожної транзакції за просто так. Я тут цією валютою з самого початку приймаю. 2 exalto сорі каматоз був першим. Дзвонилися я йому вже пообіцяв. С мабільнава дєвайса