я не згоден з цим пунктом! пропоную наступні зміни: 1. Мова: 1.1 Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та мадярська мови. Утримуйтеся від використання інших мов цьому форумі, зокрема москальської. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
Цікаво скільки років треба бути на форумі, щобмати право створювати тему? Ось я, наприклад, тут з 7.03.2011року, а створити тему не маю права.
Тобто той, хто більше читає, той як кажуть "за бортом". А хто сьогодні зареєструвався, настрочив з пару десятків дописів, то він не спамер, а вже місцевий. На мій погляд, якось не правильно.
Ну це не BlaBlaCar, де сукупність всього дає рівень... Рецепт вже давно на поверхні - загугли декілька жартів, закинь у відповідну тему і насолоджуйся...
Не факт що всюди не дає створювати. Є розділи форуму де створити тему можуть лише "обрані" І так, в тирнетах це і називається форумом, що б не лише читали і дописували також
фігня, я он тут теж "обранний", а тему взагалі в жодному розділі відкрити не можу.. треба ляща адмінові дати..)
Хотів залити логотипи львівських радіостанцій, для CompositionMedia і вище, але не маю прав створити тему, шкода (
А як писати на форумі? Хотів написати в розділі Довідка але не можу, У Вас недостатньо прав, щоб писати тут, як це побороти???
Доброго вечора, якщо я новачок і не маю прав створювати нову тему, а такої немає, то що мені робити? Хочу запитати дещо по темі Passat b2 variant 87р.датчики температури ож та кольори дротів підключення.
Аааа наФуя??? Дайте можливість людям писати/створювати і т.п. Нах це все придумано? Поясніть, пліз...!