превышение скорости- вопрос

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем andsag, 22 бер 2011.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Знов не то. У всіх лінках написано щось типу того:
    І ніде не вказано що заборонено використовувати Візир.

В нашому випадку протокол був складений тому Візир був застосований повноправно.

2. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    привет. протокол на руках . а постанову сказал , что-бы на месте не выписывал. жду

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не зовсім розумію на підставі чого Sasa пропонує судитися. Згідно ПДР це порушення, як не крути.

Інша річ, що можна подати контрпозов за те, що стоять в такому місці і зупиняють машини, поза населеними пунктами, що само по собі небезпечно.

OFF: Я знаю це місце, часто їзджу. Вони там ховаються в кущах. Це місце та ще одне біля Умані - єдині мені відомі винятки в Україні, коли перманентно ловлять поза населеними пунктами. Особисто я борюся з цим так би мовити "клин клином вибивають". Гарантовано біля Львова вони не встигають засікти та вибігти якщо їхати більше ніж 160-170 (такий кут огляду дороги). Якщо це 200+ або 250+, то додає курйозності. Я не раджу, просто констатую. Якщо хтось хоче перевірити - готовий катнути, але беріть камеру, щоби всі посміялися ;)

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Орест я пропоную судитися на підставі вищенаведеного пункту про швидкісні обмежання "110+20".

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А ще є посилання? Ато ніде щось не пише, що ДАІ заборонено юзати Візир :)

Прокуратура заборонила складати протоколи без участі водія. Тобто якшо ти перевищуєш швидкість, то тебе не можна сфотографувати і прислати додому фотку, протокол і постанову про штраф. Тебе мусять зупинити, продемонструвати тобі доказ порушення (фото-відео), тоді скласти протокол в твоїй присутності, отримати твої пояслення, підпис, а тоді вже виписувати постанову про штраф.

Так шо відмінили не візир, а листи щастя з фотографіями з візира.

6. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    все так и было. но вопрос в другом. дорога попадает или нет под автостраду ? или все-таки автодорога ?причем однозначно ? иначе двоякая ситуация и она в мою пользу. еще раз говорю, я стараюсь не нарушать и был уверен , что там можно ехать 110 , и время было сбросить скорость.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    однозначно нет так как она не обозначена соответствующим знаком

8. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    знак не обязателен. и еще- в этот раз не обратил внимание- раньше , в начале бетонки со стороны Николаева ,возле заправки ОККО был знак 110 - он еще есть там ?

Останнє редагування: 25 бер 2011
  9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не понял. Что значит знак не обязателен. Ты спросил попадает ли дорога под определение автомагистрали. Я дал однозначный ответ. См правила:

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    автомагістраль то інша фігня, там 130+20.
    а на тій дорозі мало б бути 110+20 без дозволяючих знаків

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    При умові наявності розділяючої смуги. Але там лише розмітка, тобто звичайна лорога з одностороннім рухом. Не знайшов в ПДР такого...

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Орест каже правильно. Тут важко сказати як трактувати цю дорогу. Як 110 + 2 чи як 90+20.
    Чи можна вважати лыс роздыльною смугою чи ні.
    Андрей. Предлагаю сделать так:
    Пишешь письмо в МВС в Киев с просьбой обьяснить какое ограничение на такой дороге установлено 110 или 90. Ответят тебе на бланке с печатью. От него и будешь дальше отталкиватся.
    Пока идет ответ ждешь пока тебе прийдет постанова или вызов в админгруппу.

Шаблон запроса в МВС:

• Подобається Подобається x 1
  13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Якщо буде відповідь, то цікаво і мені прочитати, що вони там накалякають.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    забув уточнити. Цей лист треба(дуже бажано) заказним відправляти. Інакше відповідь може затягнутися або не прийти :)

15. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    так и будет

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)