Відповідь: Придбання авто з Америки Я ніколи не пишу безпідставних коментарів!!! :evil: Фотографії були взяті з сайту fishki.net і там до фотографій були коментарі(наводжу на мові оригіналу): Как возят автомобили из США в Россию (19 фото) Вот и покупай после этого подержанные иномарки . Спасибо за присланное Усманову
Відповідь: Придбання авто з Америки це можна зрозуміти як офіційне запршення модератора пооффтопити?:roll: Додано через 8 хвилин ну і шо там на номерах може описані події де хто і як з"економив" місьце в контейнері? хтось казав, хтось прислав, хтось підписав...:? а ось в Америці довелось би матеріально "відповісти" за подібне вивішування невідомо де і зачим зроблених фото з власними дописами. Так що не поплюжте не знаючи.
Відповідь: Придбання авто з Америки Чекай, питання твоє було: А тепер: Ні не описані Але факт що то американські штучки
Відповідь: Придбання авто з Америки хто може описати порядок купівлі, документи, які нюанси і до виїзду у нас з порту в мене наклюнувся варіант а я не вдупляюся що і куда, для мене це нове.
Відповідь: Придбання авто з Америки А що тебе тривожить з цих фоток, так з цього шроту на фотках дійсно роблять засоби що можуть пересуватися, але нато і є вторинний ринок. Навіщо нарікати на вторинний ринок, для того є салон і гарантія!
За пів року перебування в гамериці, я зрозумів, що авта звідсіля закордон можна вивезти дешево лише у випадку втрати тайтл. Тобто машина в тоталі і відновленню не підлягає. А не кожна страхова підпишеться на тотал при мінімальних пошкодженнях, як то бампер чи крило . Решта все буде дорожче ніж взяти в європі чи навіть в Україні.
Підтверджую..з америки тягають хлам який відновленню не підлягає там... В нас то все відновлюють... Недавно був на кривчицях в знайомого кузовщика.. Q8 2019 р. розбитий передок в хлам капот рівняв....Блядь ... капоти ніхто ніколи не рівняє... на америкосах рівняють тягнуть піскоструять ...рядом А4 2017р вже зроблена... була така сама в хлам ...а тепер зверху навіть не видно...по словах знайомого десь біля 300 америкосів ролзбитих в хлам пригнали а тепер відновлюють... І ще одне... уже третю машину підряд роблю двигуни америкосів 13 -15 років мексіканська збірка - в середині половина деталей made China, Brasil.
сколько читал на эту тему, то мнения у всех расходятся. Я поэтому так и не решился на пригон авто и просто взял из наших. Вот теперь постоянно думаю, не зря ли засомневался)