Може в когось є такий грибок пласмасовий, за який двері закривають-відкривають на замок зсередини, накручується на різьбу, і рамочка маленька навколо нього, буду дуже вдячний (пиво або гривні :0) ). Мені на Г2, але думаю з інших моделей теж мало б підійти.
Плеєр касєтний маю. Валяється десь в гаспадіна Донєцкого))) Можеш собі забрати, до колонок підключив і по всьому, грає круто)))
Та я прогнав)) маю блаупункт оригінальний, аж 2, один розібраний, точно працює. 2й без екрану і його якось розкодувати треба, але теж працює гуд коли стояв в тьотки в опелі.... Десь був навіть код до нього, але як розкодовувати я так і не осилив)))
В мене в оригінальному блаупункті екран накрився Дрезден 45, якщо маєш розібраний може з двох один зробити.... хочу оригінал залишити
Маю соньку на датакасети - зара їх днем з вогнем не знайдеш, тому слухав лише радейко. А зара купив мафон, і сонька валяється...
цікавить бо в мене RCM 45 і на вигляд майже подібні. власне пару днів назад мені з Франківська чоловік шатун підвіз... їхав до брата у Львів (так співпало). як би хто їхав на львів то передай і маякни мені на тел 097 544 68 49 Юра, а я тут зустріну і сам попитаю хто може у франківськ поїде.
дивися, мені Діма (на форумі нік Aknod) має передати одну детальку. але ніяк не має часу. давай ти цю детальку у нього забери і оранізуй передачу на Франк, а я її зустріну і віддам мафон. таким чином закриєм кожен свої питання як перевізника можем використати машину Каматоза. так іде?
скло переднього повороту до гольф 2, жовте подаруйте будь ласа. незнаю чи є різниця но в мене тріснуте LH ліве. думаю різниці немає.