може у когось є щось недороге до гольф 2, прийму у подарунок, бо машині трохи бракує пластмасок тому буду радий, напишіть в ПП.
Товариші виручайте. Хотів би позичити USB-ФМ-тюнер на ці вихідні. Пиво з мене. Хто має - поділіться. Також потрібно древко для клубного прапора. По поверненні віддам.
я не обіцяю но мав би бути ФМ тюнер,якщо є то я дам завтра знати до обіду,це така штука яка іде в "прікурователь" на флешку або карту
я живу в районі Цирку 0964407900 Юліан,набери мене бажено сьогодні,вибачай не підїду нікуди бо машина трохи не в порядку,але можу підійти
Може USB-FM трансміттер? То я маю в прикурювач, має вхід USB на флешку та 2,5" пальчиковий лінійний вхід.
може у кого є ручка переключення передач яка вам непотрібна. 5ст.мкпп (зандя передача як перша). можна і за грн.
Проріж зверху паз під здорову викрутку на деякий час спасе обстановку щоб зовсім без болта не їздити.
Прийму в подарунок, або за символічну ціну таку штучку. В мому авто немає ні лямпки, ні патрона. Тра шоб світила! Хто може взятися пошити такий девайс(антиблік на літо)?
За символічну ціну тра правий передній склопідіймач(чотирьохдверка, безфорточна), мені головне цілий тросик.