Пошуки тривають. Вже був на 2-х атобазарах і 2х шротах... було вже відкрутив його від пассата, але ця зараза вперлася в лонжерон і я його не зміг викрутити. Так що пошуки продовжуються
Ну що Sasa, знайшов? Сьогодня виявив що мій стартер (як і двигун) висить на одному і то напіввідкрученому болті.... так що теж в пошуці Придбаю....
було таке колись ) знайшов на зеленій на автобазарі, не під шестигранник, але такий як треба по довжині, поставив, всьо ок... Запитай хто болти всякі різні має, мене зразу направили до того мужичка, сказали шо там тіко він таке має
то ключове слово. Мені треба під шестигранник інакше кожух грм заважає. не під шестигранник на базарах валом - бери нехочу. Що придбаєш? Звичайних болтів на базарах мільйон
Прийму в подарунок, або бляхи (незнаю як назвати) кріплення задніх стопів Гольф 2. Хочу замутити таке в своїй мафинці з мінімальними втратами зовнішності. Стопи вже маю
Сьогодні знайшов в себе два болти (подібні до тих, що шукають), але довжина 12,5см; товщина 8; головка під зірочку. Кому потрібно дзвоніть 067-79-12-118 Олег, віддам безкоштовно ))))
потрібно скло поворотника для гольф 2. вузький бампер. 1шт запрезентував Sasa , йому вдячний! але виявилось що і друге розлетілось , були незамітні тріщини. може у кого є жовте скельце, буду вдячний.
може у кого є кузовний герметик, мені потрібно зовсім трошки а він продається у "вояжі" тільки по 0,3 кг. приблизно 55 грн, мені його стільки непотрібно. може хто може позичити я б використав паро грам і віддав. пиво з мене.
герметик знайшов, вже непотрібно. потрібна інша річ. зажимчик до якого прикріпляється ущільнювач що йде по даху гольф 2 ось номер і фото 191853733a мені 4-5шт потрібно
Прийму в подарунок або за гроші ричаг склоочищувача лівий (водійський) на В3, щоб зубчики були ще в хорошому стані. Ціна на шротах - 10 грн., якщо хтось має з кращими зубчиками, чим там, заплачу більше Підтягується питання і цілого механізму, тому що втулка під ричаг також вже має добрий знос зубців (можна лише втулку, але вона навряд чи існує окремо від механізму).
Куплю за адекватні гроші карту пам"яті microSD 4гб. б\у А також, може в когось завалявся якийсь перехідничок в прикурювач і з виходом на ЮСБ для зарядки телефонів і т.д.