Дякую друзі! А може хтось на з"їзді з вас буде? Просто не охота спеціально зустрічатися, мало часу дуже маю... Роботи завал. Ну та як? Мені всеодно яку, або юсб було і телефон заряджався) П.С. Куплю карту пам"яті microSD 4 гб.
Прийму в подаруно або за пиво кнопочку "ТА" з такого девайса. Тимчасово поставив в авто таке радіо, а кнопки бракує, негарно. Мож в кого завалялася неробоча. Наперед дякую!
Все є, тільки кнопочки бракує! він стоїть тимчасово, хочу поставити добру музику, але крім цього ще є купа роботи.
Я років 2 тому комусь подарував магнітолу з форуму, а заглушка десь в мене залишилась.Якщо знайду(знаю точно що не викинув, але куди поклав), то привезу на з'їзд.
Народ,потрібно дві кришечьки пластиковоЇ накладки на поріг Гольф 2 - Джетта 2 вона закриває місце під домкрат,можливо хтось десь бачив.Може в когось валяється поломаний поріг і є ці заглушки,з мене не заржавіє
Пасок безпеки Потрібно пасок безпеки, саме пасок без кріплень і без нічого. Хочу з паска модернізувати дитяче кріселко в машині. Штатних бракує. може бути навіть від жигуля.
Прийму в подарунок пласмасовий тримач кришечки козирька для пасажира на В3, той, який кріпиться лише одним болтом, а друга сторона тримача вставляється і виглядає як невеликий гачок, на який зачіпляється козирьок.
Десь два козирька в гаражі валялись! Тільки як Вам віддати незнаю, бо я не місцевий, хіба скиньте телефон в пп, можливо буду десь на тижні у Львові, то зателефоную!!!
Вчора мив двигун і певно залив колокол сигналки. Визжала, негоден був виключити, а тепер взагалі недише. Хто має лишній колокол???