Ось що значить наш клуб! А то ребрендінг рестайлінг рефрешинг Zh@riK, наперед дуже вдячний! Може в когось завалялися частини дверних карт? Мені потрібно заклеїти дирки від склопідйомників, бо Донецький робить в моїй машині супер-проект з ручками дверок і вбудованих в них кнопок ЕСП. Цікавить чорна нижня частина дверних карт (якби пласмасова чи яка вона там).
Ростик, можеш віддати той шрус, що ти мені обіцяв і я його рік не забирав, мабуть комусь його більше потрібно аніж мені. Мій відходив ідеально і я його так, і не міняв...
Прийму в подарунок або за пиво обрізок пластику, такий як ставлять на дашки. Тра кусок - 1х0,4м, темний колір. По довжині має бути оригінальний кант.
козирьки і гачки в мене. Nick Wolf, дзвони або пиши в пп - зустрінемось і передам їх тобі. Міша, він же Philharmonic - приємно було познайомитись
Можливо у когось є і не потрібні такі запчастини до Golf II 1.3: 1.Металева кришка яка встановлюэться на двигун від якої іде патрубок до корпуса повітряного фільтра. 2.Пружинка зчеплення (розтяжна) 3.Решітка пічки, яка стоїть під ливнівкою.
Люди добрі!!! Дайте хтось в оренду (або позичте) авто на 2 доби, від 6.01 до 8.01. по адекватній ціні. Дуже акуратне відношення гарантую!!! Або порадьте де можна взяти?! Буду надзвичайно вдячний.
Віддаю це все в подарунок або за чистосимволічну винагороду 1. Борода (без попільнички і без прикурювача) + штука до якої кріпиться чохол ричага перемикання передач 2. Повітрепроводи до пічки бокові, лівий і правий (правий з чохлом але кінець трошки обломаний) 3. Розподільник для пічки без фронтальних дефлекторів 4. Міні бардачок в місце центральних дефлекторів пічки (під магнітолою) з прикурювачем (покоцаним) 5. Подіум для динаміка в Гольф-3 - правий (трохи брудний) Все забирати самовивозом з району Сихова або з Нового Львова. Натомість прийму в подарунок таку штуку панелька під кермом з полочкою (на жаль в моєї обірвані майже всі кріплення)