ліву б забрав(зі сторни водія). потрібно тільки скло бо моє Депо не дає пучка, як фонарь на вулиці світить))
візьму за пиво або куплю недорого заглушку в передній бампер на притивотуманку права сторона на шкоду октавію тур...Дуже треба...
прийму в дарунок або за пиво заглушки для внутрішніх ручок(ті що зверху) для Гольф 2. Потрібно 3 шт. П.С. Де проїпафффф не знаю, може хто зкомуніздів.
За пиво або за символічні гроші придбаю для свого скутера трохи дихаючий акумулятор б/у з компютерного УПСа на 12V. Такий в мене здох
Маю халепу!!! Згубився шильдик на моторі /2.0/, мєлоч, але неприємно. Мож хто має сей девайс - дарунок, або пиво, сємки. Можливий варіант купівлі!!!!!!! Фото сєго шильда
Рос, якщо акумулятор тобі потрібен для скутера - то він має бути глибокого розряду. упсовий ні катіт.
Прийму у подарунок, або поміняю тощо куплю ковпак для легкосплавного диста VW http://vk.com/albums83931734?z=photo83931734_288654764/album83931734_00 191.601.149
Прийму в подарунок за пиво картку microSD розміром не важливо... 128, 256, 512мб, можна і 1 і 2 Гб. Купити такі вже посто нереально, мені не потрібно багато гігабайтів, просто записати 1-2 пісні для дзвінка на телефон.
прийму в подарунок шматок гуми. хочу вирізати по формі номерного знаку і прикрутити нормально. бо зараз знак в якійсь коробці, а читаючи форум - дійшов до висновку, що гаї-шники не люблять тих коробок... (я про таку прозору, в яку вкладається знак і прикручується до машини)
непарся купи собі одну гумку ,обо купи 3 а 2 використай ,натягни на нумер і все гуд і прозора і нумер незаіржавіє і фарбу непошкодиш
вони їх ніколи не любили. В пдр ясно написана відстань з якої номер має читатися. Нафіг тобі гума я так і не поняв. Короче в мене є чорна рамка для номера (пара) з рекламкою магазина АТЛ. Хочеш - забирай.
Ото уявив, приїжджаєм на зїзд, MrWolf777 дістає свій "номер" і КІТ натягує на нього гуму.... отета був би номер :D
рукалітсо .. САСА х) гуму під номер, щоб кузов не царапати. Розвели тут балаган ні про що про рамки - ідєя хорога, але всерівно гумка потрібна. НАвіть не знаю як ше пояснити.. кусок камери, чи шо..
рамки в гаражі, кусок камери теж в гаражі. Ти хочеш на цілий номер гуму чи просто дати дистанційні прокладки (типу шайб) в місцях кріплення. В мене рамки стоять. Кузов ще не згнив поки Якщо прикрутиш так що та рамка буде як афно в прорубі то понятно все поцарапається. А якщо мертво - то й царапатись не буде.