взагалі думав давати великий кусок. трохи менший за сам знак. коли до тебе приїхати, шо з собою мати ?
Шукаю 2 таких розєми для плафонів підсвітки салону. Можливо хтось має або знає де є. Куплю. Буду вдячний.
Біля з-ду Іскра на шроті. По 5грн фішка. Ну принаймні я купляв 6ти пінові в задні плафони по 5грн пару місяців тому. Там повно їх, ціла ванна.
Все знайшов на Зеленій біля Іскри. Шукав півгодини у тій ванні , але знайшов... і ще кучу всякого.... Ціни смішні.
Може в когось завалялась така пластикова сіточка на динамік в карманчику. Куплю або обміняю на пиво, уксус, гречку...
Доброго дня може у кого завалявся паролон з якого сидіння роблять, мені потрібно підклеїти моє одне сидіння, пробував звичайний паролон але від нього екту немає, шукаю саме такий як в автомобільних сидіннях.
це вже цікаво, а може не треба його розбирати, а віддати скопом ? наприклат кОтові, в котрого зовсім паскудне крісло ?.. :D Міха, якшо шо - подарую тобі цілу сідушку від форд скорпіо (засунув би собі в машину, але вона агромна, боюсь не влізу в машину, якшо поставлю таку сідушку...)
КІТ, якщо хочеш їх, можу показати, тай домовимось, вони мені нафіг не потрібні в хаті. Якщо цікавить, пиши, звони, шли емейли.... і так далі.