курва, а я за ними шукаю. якщо на вентошні сідухи підійдуть, то вже маєш кому подарувати . На зїзді б забрав, ну і звичайно І щоб не створювати нової теми, прийняв би в подарунок або за символічну плату оригінальний домкрат, бо шкода порогів
Lesuk заберу 100% заберу, не в обіду... Ти як би побачив,як вони (сідухи) в мене гримлять, ти б теж мені віддав ті втулки
Я собі брав, десь три місяці назад 4шт по 3грн. Замовляли з Польщі. Думаю то не проблема, можна замовити в любому магазині. Правда я питав у ще одному, то там загнули мені 15грн за 1шт!!! Пішов у сусідній магазин а там по 3!!! Замовляв собі і ще одному знайомому, бо він їх теж ніде не міг знайти. Так що можу спитати, тільки тре буде передавати і зустріти!
в Луцьку ці пластмаски були у продажу, якщо комусь цікаво то спитаю коли буду на ринку. Продовжу тему. Прийму у подарунок або за символічні гроші розбиту замучену кулісу (ту частину що під капотом) на гольф 2 з двигунами 1,6 і більше. є думки по модернізації та покращенню куліси.
Телесик. є такий домкрат але треба поміняти в нёму гайку, вона розкололася. якщо будеш цим займатись то забирай. якщо батько ёго ще в металобрухт не викинув
звичайно заберу, а коли і де??? не забрав, бо на зїзді не був, мав і маю проблеми, але пластмаски потрібні. В понеділок буду у Львові міг би і забрати.
Телесик, узнай може хто буде їхати з львова в луцьк чи навпаки. так і передам. тільки подивлюсь спочатку чи його ще не викинули