Народ. обзавівся магнітолкою вживаною - не працює джойстік. магнітола підтримує пульт ДУ. Якшо в когось є пульт до піанєра і він ним не користується, заберу за півас ну або відкуплю. спасіть кОта )
Доброго часу доби! Прийму в дар або за невелику к-ст. соку/пива повітродувку з панелі гольфа, джети, пасата ІІ, крайню праву або крайню ліву - неважливо, під експелмент. Таку як на фото, фото з форума. Дякую! А фото чомусь не пішло...
За пиво, трохи гривень, чи по ціні металу - потребую фаркоп від любого авта і в любому стані. Хочу прикрутити до бобіка!
Можу відати поличку до пасата B4 за сік або пиво. Мені непідходить через наявність кондиціонера. Вид зверху. Вид знизу. Інформація.
Можливо у когось є тарілка пружини. В цю тарілку впирається пружина на задній стійці і прикручується сама стійка. А потім та тарілка прикручується до кузова. Машина пассат Б4. Яб забрав за пиво або сік. Або купив за помірну ціну.
Можливо у когось є тарілка пружини. В цю тарілку впирається пружина на задній стійці і прикручується сама стійка. А потім та тарілка прикручується до кузова. Машина пассат Б4. Яб забрав за пиво або сік. Або купив за помірну ціну.