може в когось є непотрібний або незадорого продасть кабель kce-422І для підключення айподу до магнітоли, а то так надоїло переписувати диски заради декількох пісень
Може в когось десь завалялось старе, поламане, непотрібне і т.д. кріплення до телефону/навігатора/реєстратора. Головне щоб там був шарнір, чи ще якийсь поворотний механізм. Прийму в подарунок, або обміняю на пиво/сік. Хочу переробити кріплення свого реєстратора, щоб була можливість повертали на бокове вікно
віддам за просто так дитяче кріселко для годування, такого плану стан - майже критичний - спинка обдерта, деревяні елементи зберегли память про майже кожен обід (було дуже тяжко віддерати бруд від ножок). присутній тільки стільчик і великий столик. може кому потрібно на село? кого цікавить - пишіть в приват, відправляти новими поштами небуду, тільки в руки, так як немаю часу на пересилки. локація - львів-кам.буська чекаю до 20 вересня, далі несу кріселко на сміття, бо займає місце вдома.
baks i baksius - дякую, що відгукнулись, але кріселко ушло на протязі кількох хвилин, від моменту, як я написав тут. паралельно просто дав запит в одни зі сиротинців (у мене в команді дівчинка-волотер працює в тій сфері) і дали відповідь, що їм потрібно такий столик. тому віддаю його їм
Народ, прийму в подарунок (за символічну плату) вживані, непотрібні клиновидні (але без зубців) ремені генераторів чи інших механізмів (можна навіть розірвані). Самовивіз. Чим довші і грубші - тим краше. Буду дуже вдячний. Як не маєте - хто хнає, куди можна звернутись?
SUS2810, щос не вдається надіслати ПП. Дайте в приват номер телефону, щоб уточнити по тих ременях. дякую.
) не секрет, але не смійтесь. Хочу зробити і поставити в гаражі ультрабюджетний більярдний стіл, з підручних матеріалів. Нового і дорогого шкода ставити, бо сирість і так його там зруйнує. Найважче підібрати замінник бортової гуми. Сама фабрична гума дорога і різні технічні профілі теж. Ось хочу спробувати ремені. Може ще якісь варіанти підкажете? Може існують якісь недорогі ущільнювачі з досить грубої гуми і де їх можна знайти у Львові?
Ще раз привіт! Ременів вже не треба. Купив гумову смужку 20х8 мм. Може шось з того буде. кому цікаво де є гумові профіля (круглі, квадрат) - Галпостачсервіс. Не реклама. Але їх важко знайти, тре по підвалах лазити ))
всім привіт, шукаю пласмаску до якої кріпиться захис ремня на двигун, по шротах продають тільки з двигуном , в кого завалялася чи продає дайте знати, фото ...
За сік, пиво, шоколадку неробочі або робочі і не потрібні CD/DVD -приводи до системних блоків. Цікавлять термопрокладки з них.