Тут таке хитре діло))) тре вилікувати одного дізеля в якому насосфорсунки дали клина і паралейно нарізали мікростружки і через возвратку тою стружкою засрали всю паливну систему. Думаю поставити додатковій фільтр з сильними магнітами. Фільтр є а сильних магнітів нема. Може в кого є неробочі хард диски з компютерів - там є сильні магніти. За пиво взяв би той компютерний металолом і виковиряв звідти магніти.
а його номер мобильного написати можеш? ато я там пробував зарегіструватися і мене зразу же заблокували без причини
дякую BASK за сітки. але вони не підійшли. так що комусь буде потрібно звертайтесь. а я шукаю дальше. трохи більші 14-15 см.
Позичу на кілька день динамометричний ключ за винагороду. Бо купляти за 600 гриваків, для того, щоби зняти і поставити голову не охота. Відгукніться, хто може позичити.
Прийму в дар/пивко/сочок два довгі високовольтні дроти для катушки запалення А6, хочу ставити на мот.
Знаєш скіко ті дроти коштують? Навряд хтось просто так подарує... Народ, спрезентуйте хтось старий бензиновий фільтр великий, з ваших фафагенів. Вже використаний, який ви викидаєте. Такий во
Мені запхати його в гофру від повітряного фільтра і надути пару атмосфер повітря через нього шоб найти підсос повітря. по діаметру якраз має підійти.
А компресор маєш? прощє мені до тебе підкотити вставити фільтр один або другий в гофру, надути і послухати чи не шипить десь)