Привіт Підтримаю хорошу тему ! Може хто має запчастини по 084 коробці ? Найбільше цікавить ПЛАНЕТАРКА ( САТЕЛІТИ ). Буду вдячний.
Маю новий вижимний Таке собі зчеплення І таку собі корзину Все дарую Правда це з 085 коробкою стояло але думаю різниці нема
Прийму в подарунок, чи за пиво, чи за мінімальну оплату. . . РУЧКУ (сам ричаг) переключення поворотів до Г2 '90 - '92р.в. чи Б3 (вони однакові).
З великою вдячністю прийму в дарунок або за символічну плату замок кріплення ременя безпеки (номер 191 857 755), а то через застібання того колхозу, шо зараз в мене, вже потрапив в невелику аварію. Можна навіть два - бо другий "подуставший" дуже.
Може в кого є кнопка відкривання замка дверей на Г3/Венто? В свою чергу віддам 2 кнопки на Б3 і 1 на Г2
Може в кого є обмежувач ходу дверей, треба два штуки і пласмаска на ручку ручника? Прийму в хороші руки, або куплю за розумну ціну.
Може в когось є пластмаски які знаходяться на ручках відкривання дверей, які натискають лапку замка шоб він відкрився... ??
маю два кулка 14, 185/65 Frigo протектор не ахті але зиму можна переїздити без гуль і проколів подарую за розумне пиво бо на балконі тільки місце забирають.