@baks ось вони, знайшов Колись давно, купляв їх за 50 грн. Тому, віддав би за 3 пива Опілля Корифей. То як?
Народ треба від першого гольфа кусок кулака зовнішнього, того що з шліцами і різьбою (цікавить шліцева частина) Наперед вдячний!
Якщо того меньшого діаметра(не 100мм), то маю його цілого. Скільки там шліців? п.с. спочатку гляну, чи не здав в чермет!
Рос, дякую я зачекаю. У мене мають бути в мене рівні-ідеальні-нові сітки метал, ободок пластмаса, також в селі мвє бути сітка нерж десь 2х2мм
Якщо не виїзжаєш, то зачекаю, або де тебе можна знайти? В тебе тільки граната, чи може піввісь взборі?
хто має шматочок (0,5 см3) холодної зварки. з КПП капає масло, є маленький скол на стику половин. можна за пиво.
Для експерименту, за пивко візьму нижню петлю передньої лівої дверки Гольф 4, Октавія, в любому стані. Хочеться поекспериментувати з штоком петлі, може комусь потім і знадобиться.
Віддам за добре пиво передні сидіння для audi a6 c5. Комплект - все що на фото + десь мають бути зняті із них чохли, передній водійський протертий. Підігрів не рідний. Самовивіз, район Антонича 24.