Друзі, може в когось валяється стальний або литий диск 5*112 16-го розміру, прийму в подарунок за добре пиво/сік (потрібно на запаску). Або може хтось продає за невеликі гроші.
Прийму у дар, або за пивко розбиту лижу від Пасата б3. А саме цікавіть місце біля лівої фари з кріпленням.
взагалі то треба було бути зовсім ідіотами щоб таке організовувати серед людей де ще дух СеРеСеРу не вивітрився. Курва як москаль людей зіпсував
А ще добавлю, що нарід голодний, студіки на хавці економлять, а вони щиро вірили, що спрацює чесність.
В кого завалялась нижня частина корпусу повітряного фільтру до пассата В3. Без розходоміра і навіть вже можна без заслонки хол/гар повітря. Мені газовщікі зломали два кріплення, а б/у корпуса в сборі продають під тисчу грн.
Ковпак на диск, радіус R15. В кого валяється без потреби? За пиво, сочок, сІгарЄти чи гривні (але, шоб почті даром). Або ше, як варіант може бути: ви мені - ковпак (але афігєнний, чи комплект ковпаків), а я вам якусь зап.частину ВАЗ2108 (капот, дверка, фара, шкло, термостат, і т.ін.)
А як ви заряджаєте акумулятор? мені порадили заряджати через стабілізатор в гаражі. скзаалі взяти самої мінімальної потужності приблизно ось такий ЕЛІМ СНАП-500 Купить Стабилизаторы що думаєте з цього воподу взагалі? є сенс, або це все дурниці для того що б просто купити стабілізатор ?